"Същевременно обаче искам да направя доста сериозно разграничение между социалните мрежи и реалния живот на терен. За последните 10 дни организирахме близо 40 събития с граждани в доста квартали на София, откакто започна кампанията. Единици са тези, които въобще повдигат темата за Държавна сигурност.

Свързани новини

10.07.2023 09:37

ППДБ и Спаси София подцениха проблема с миналото на Васил Терзиев: Б. Бонев

Видян 2081 пъти | Коментари 5
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Обемът и ефектът на атаката срещу кандидата на "Продължаваме промяната-Демократична България" и "Спаси София" за кмет на София Васил Терзиев заради принадлежността на неговия баща, дядо и други роднини към ДС се подцени. Това заяви лидерът на "Спаси София" Борис Бонев по БНР.


"Васил Терзиев беше достатъчно коректен в рамките на преговорите преди номинирането му да даде информацията за миналото на неговите роднини. Ние не бяхме изненадани от този факт, към онзи етап преценихме, че той няма да е чак толкова голям коминикационен проблем", призна той.

"Същевременно обаче искам да направя доста сериозно разграничение между социалните мрежи и реалния живот на терен. За последните 10 дни организирахме близо 40 събития с граждани в доста квартали на София, откакто започна кампанията. Единици са тези, които въобще повдигат темата за Държавна сигурност.

Хората имат нужда да чуят решенията на ежедневните проблеми, които ги тормозят - с паркиране, с детски градини, с мръсен въздух, с лоша инфраструктура. Не подценявам и не омаловажавам темата, моето семейство например е преживяло репресии, но се е научило да прощава. Не искам управленските качества на Васил Терзиев, фактът, че имаме голямо обединение на опозицията в София срещу ГЕРБ и фактът, че можем да откопчим града от хватката на партията на Бойко Борисов след толкова много години, да бъде жертва на подобно изместване на погледа от важните неща, за която дори кандидатът ни не носи отговорност", обобщи Бонев.     






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Павел 16.07.2023 19:21

    Миналото на Васил Терзиев е пределно ясно. Недопустимо е този човек да бъде начело на столицата ни.

  • 004 Anonimen 14.07.2023 16:31

    Не са я подценили, а изобщо са изключили възможността да има проблем с ДС миналото на родата му. Решили са си, че като изглежда добре, направил е успешен бизнес и хората веднага ще се втурнат да гласуват за него. Само че, за да направи този успешен бизнес, познайте от къде са дошли парите, връзките и контактите… ами именно от това ДС минало.

  • 003 Асен 12.07.2023 09:32

    Най-добре ще е, ако се оттеглят цялата дружинка агенти!

  • 002 Тошо 11.07.2023 08:52

    ДБ и ПП се издъниха жестоко с тия агентурни кадри дето ни пробутват

  • 001 Ивета 10.07.2023 15:04

    Поредното падение на ДБ, това е крахът - Васил Бонев

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

лъв