Свързани новини

02.06.2014 12:18

Пребиха благоевградски бизнесмен

Видян 1507 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Двама неизвестни мъже са нанесли жесток побой над известния в Благоевград тютюнев бос Ангел Янудов. Инцидентът е станал в събота сутринта около 7,30 ч., когато Янудов излязъл от дома си и тръгнал към автомобила си, информира Струма.


На метри от паркираната кола бизнесменът бил нападнат от двама неизвестни. Те започнали да го налагат с железни сгъваеми палки. Очевидец на зверското меле подал сигнал на тел. 112.  Незабавно са се отзовали служители на Полицията и екипи на Спешна помощ в града. След побоя обаче, пострадалият Ангел Янудов отказал медицинска помощ. Бизнесменът дал само показания в полицията и се прибрал вкъщи. Около обяд в събота състоянието му се влошило и той отишъл в отделението по хирургия на МБАЛ-Благоевград. Там било установено, че бизнесменът е със счупен череп и хематом в главата, както и със сериозни наранявания по тялото. По спешност Янудов бил транспортиран в Пирогов с опасност за живота.


Неофициална информация сочи, че двамата нападатели са заснети от охранителни камери на златарско ателие в близост до местопрестъплението. Биячите били облечени със спортни дрехи, анцузи и маратонки и носили шапки с козирка.


Припомняме, че преди малко повече от месец Янудов предизвика друго меле - в хотел край Разлог. Тогава обаче се отърва само със счупен нос и комоцио. Тогава тютюневият бос бе нападнат, уж заради лошото му отношение към персонала и другите клиенти на ресторанта към хотела. Той и шофьорът му били нападнати от шестима души. Пристигналите полицаи  сложили белезници на Янудов и подчинения му и така улеснили биячите. В себе си Ангел Янудов носел сумата от около 10 000 лева, но след мелето, парите изчезнали. Още същата вечер свидетели били разпитвани и пред съдия. Скандалът ескалира заради това, че полицаите не се справили със ситуацията, както и с намирането на липсващите 10 000 лв.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв