Свързани новини

11.08.2021 09:36

Предатели има и това са партиите на протеста: Депутат от Има такъв народ

Видян 1592 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Предатели има и това са партиите на протеста - „Демократична България” и „Изправи се БГ! Ние идваме!”. Това каза пред NOVA депутатът от „Има такъв народ” Станислав Балабанов.


„Те по-скоро са партии на интереса. Видяхме какво е тяхното поведение през последните седмици. При положение че направихме всички компромиси, които бяха възможни, по време на преговорите, видяхте как решиха да действат”, каза още той.


„Техният стремеж беше единствено, пак повтарям, единствено да се опитат да се докопат до властта. Приоритетите бяха на заден план, а интересът им беше насочен към конкретни постове във властта”, каза депутатът.


Балабанов поясни, че гледа с огромно задоволство как за третия мандат същите партии били готови да преговарят с ИТН. „На каква база да преговаряме с тях? Да преговарят по същите политики, по които се бяхме препокрили, само че с техни министри? Виждате колко е странна ситуацията”, обясни той. 


Депутатът отново коментира, че името на Петър Илиев е било само повод да не се подкрепи кабинетът на ИТН. И сега всичко щяло да се реши на избори.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 11.08.2021 17:35

    Хлапе, ти поне замълчи бе и се огледай в хората които измамихте ! Никой не ви е предал, вие предадохте електоратът си, предадохте го и то яко ! Има една поговорка, "това което сам си направиш, никой не може да ти го направи", вие сами се предадохте и не търсете "под вола теле", вие измамихте хората по най-подлият начин, като се опитахте да прокарате диктат който така настървено оплюхте в лицето на ГЕРБ и какво стана сами се опитахте да го приложите и сега търсите вината там където я няма ! Отивайте си в Левски Г и се занимавайте с чалгата си, вождът ви да се върне към виенето и ръмженето това поне го може, политиката я оставете на разумните, тя не е за вас, вие сте добри само в чалгата доказали сте го !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

везни