"Производителите на зърно в България - да ги определиш като терористична организация - зърнари - това е за оставка. В една цивилизована страна така се прави. Да, тя може да не бъде приета, но това е - как да кажа - морален акт" заяви вицепрезидентът Илияна Йотова.

Свързани новини

17.09.2023 17:29

Премиерът е за оставка: Йотова

Видян 4093 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Да наречеш производителите на зърно в България зърнари и да ги определиш като терористична организация е за оставка”, заяви пред БНТ вицепрезидентът Илияна Йотова, в коментар за конфликта между премиера Николай Денков и бранша. „Така се прави в цивилизована страна, това е морален акт”, подчерта тя.


“Има насъскване на производители срещу преработватели, необходим е консенсусен вариант чрез диалог и предварителен анализ. Играят си със земеделския министър като пинг-понг, аз ако бях на негово място щях да се оттегля", коментира Йотова.


"Сглобката е тип управление, при което на друго място се вземат решенията и се предопределят общите действия. Тази промяна е за лична употреба. Подреди се отново старият модел и Денков има лична заслуга за това. Хората все повече губят доверие в сглобката, отбеляза още вицепрезидентът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 17.09.2023 18:03

    Разпродажба! Уникален и компактен видео-рекордер със сензори за движение и удар, нощно виждане, цифрово увеличение и запис във формат Full HD 1080p. Той ще ви предпази на пътя само на половин цена:-----> marketl.ink/carcam

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

рак