Свързани новини

24.09.2021 09:23

Разобличиха лъжата на Велева за двамата от Харвард

Видян 5159 пъти | Коментари 5
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"Проверка в базата данни на Харвард, до която бивши студенти на университета имат достъп, показва, че и Кирил Петков, и Асен Василев са завършили Harvard Business School, съответно през 2007 и 2008”,  заяви във Фейсбук бившия депутат от БСП Георги Кадиев, който също е възпитаник на университета. Той качи съответния скриншот, доказващ твърденията му.
Повод за проверката стана публикация на информационния сайт Епицентър, който е собственост на секретарката от БНТ и майсторка на баници за Доган, наричана неясно защо "журналист", Валерия Велева. Статията е публикувана на 22 септ. 2021 в 17:35 и е със заглавие "Петков не фигурира в списъка на завършилите Харвардския университет". Според автора "Иван Вълков" онлайн регистъра на американския университет Харвард показва, че името на Петков не е в списъка на официално дипломиралите се в учебното заведение.
„Моите политически и икономически виждания са съвсем различни от тези на двамата, включително по въпроса със Спецов и назначенията в ББР, но това не означава, че трябва с фалшиви новини да се оспорва образованието им. Политическото противопоставяне не бива да преминава през манипулиране на биографии”, категоричен бе Кадиев.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 25.09.2021 12:09

    Яяя, Джадиев и той ли е учил в Харвард? Аз пък мислех, че в Масква..

  • 004 Anonimen 24.09.2021 22:53

    Петков и Василев няма да спасят България. Но могат да посредничат между всички онези партии, които са изпокарани. Ще се появят и непочтени в редиците им.

  • 003 Anonimen 24.09.2021 21:16

    в държавите с истинска демокрация никъде журналист не може да пробие с маскарене, лъжливи схеми, порочност... му-ХА-хаХ!

  • 002 Anonimen 24.09.2021 17:20

    велева не може да им стъпи на малкия пръст и завижда,стига пачавренснки номера

  • 001 Anonimen 24.09.2021 10:23

    За България и простотията на българските "образовани" кретени може да се изпишат томове с маскарене, озлобеност и завистливост, на българските прости журналисти дори 112 место в света може да се смята за постижение в свободната журналистика, защото истинската свободна журналистика се базира на почтеност и достойнство, в държавите с истинска демокрация никъде журналист не може да пробие с маскарене, лъжливи схеми, порочност, мисирките /като тази Велева/ са отхвърлени от самото общество, никой нито си купува изданията им, нито има народ който да ги чете, защото хората умеят да мислят и не зависят от пороци и простотия ! Тази "кукла" Велева не е журналист, а мисирка зависеща от "ясла" !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

водолей