Свързани новини

05.08.2020 10:08

Сачева поема кабинета?

Видян 7379 пъти | Коментари 6
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Премиерът Бойко Борисов се очаква днес на извънредната конференция на ГЕРБ да се оттегли като министър-председател, пише Ефир 2. Този слух върви из редиците на партията, твърдят нейни представители пред медията. Той щял да обяви, че се оттегля от поста, за да подготви ГЕРБ за изборите и да обикаля страната. Това вече е направила Севдалина Арнаудова, ръководител на правителствената информационна служба , съобщи Mediapool. Мандатът на сегашното правителство ще да бъде довършен от Деница Сачева, министър на труда и социалната политика. Вероятно Бойко Борисов ще излезе в отпуск. Според хората в ГЕРБ, Сачева е припознавана и като човек на ДСБ, и от нея се очаква да потуши протестите в страната. На изборите през 2013 г. беше кандидат за депутат именно от ДСБ. Тогава беше сред най-яростните критици на ГЕРБ и Бойко Борисов. Сега е смятана за любимка на Борисов.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 05.08.2020 11:36

    Фактът, че госпожа Шехерезада вече се е изнесла от МС, казва, че стадото се вкарва в кошарата !!! Батальонът се строява за последен път. Старото се уволнява, зайците рИват…

  • 005 До боклуците от безвремието в Булгаристан 05.08.2020 11:35

    Нюрнбергскoто сборище на ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“ в София Тех парк е тъжно поклонение на едни безгръбначни и зависими нещастници пред техния неук, циничен и безочлив Господар на глупостта и алчността! Имате ли достойнство, чест и съвест, герберасти?

  • 004 До боклуците от безвремието в Булгаристан 05.08.2020 11:35

    Нюрнбергскoто сборище на ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“ в София Тех парк е тъжно поклонение на едни безгръбначни и зависими нещастници пред техния неук, циничен и безочлив Господар на глупостта и алчността! Имате ли достойнство, чест и съвест, герберасти?

  • 003 Anonimen 05.08.2020 11:34

    Не играели ли тоягата, ще си останем колония с дивашки капитализъм и държавен бандитизъм по примера на нашите задокеански братя !!! А за да не се случи това : Бай Ставри – Премиер, Киро Жарта - Министър на вътрешните работи, Сретан Йосич- Министър по административната реформа, а Васил Божков - Министър на културата !!!

  • 002 Anonimen 05.08.2020 11:34

    Не я искам ТАЗИ.....

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

риби

Днешният ден подчертава важността на завършването

Днешният ден подчертава важността на завършването,