Само 113 души присъстваха на откриването на националната кампания на БСП в Бургас, както личи от снимка свише, разпространена от самата Кор. Нинова, което е сензационно малко за 200-хилядния град и 80-хилядната партия, както и да се погледне

Свързани новини

04.09.2022 20:09

Само 113 на националния старт на кампанията на 80-хилядната БСП:Фотофакт от Кор.Нинова

Видян 4595 пъти | Коментари 3
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Само 113 души присъстваха на откриването на националната кампания на БСП в Бургас, както личи от снимка свише, разпространена от самата Кор. Нинова, което е сензационно малко за 200-хилядния град и 80-хилядната партия, както и да се погледне. Има и правостоящи, свързани с организацията и медиите - последната група ясно се различава по камерите, докато на сцената са водачите на листи и кандидатите от местния списък на червените.


 Дали причината е отвращението от водача на Бургаскаота листа на БСП Петър Кънев, нашумял със скандалния и незаконен данък, от които взема милиони годишно бизнесът му - т.нар. екостикери, с конфликта на интереси като кандидат - депутат, който прави предпечата и печата на бюлетините и протоколите за изборите в декларираните като негови собствени фирми, както и поради някои негови лични "подвизи"? Това се питат анализаторите.


Може да е това, а може и да е друго, предполагаме ние - например устойчивият тренд към спад на подкрепата за партията, която в следващия парламент се очаква да има двадесетина депутати - между 170 000 и 250 000 гласа, благодарение на Нинова, чиято е и заслугата именно Кънев в нарушение на партийния устав отново да води Бургаската листа и въобще да представлява партията, както и точно при него тя да открива националната си кампания, при положение, че резултатът му на последните избори беше дори под отчайващия среден за страната.


На последните 3 предсрочни вота през миналата година БСП изрови 3 последователни 102-годишни електорални дъна.



Кирил Пламенов



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 06.09.2022 11:44

    Съмнява ме ,че БСП-то може и да са под 4-те %

  • 002 Редакцията 04.09.2022 22:11

    Много е лесно да се преброят, "Специфичност и прецизно" - ясно отличими са седящите, празните столове и правостоящите. Просто трябва човек да може / да иска да брои. Екзактни сме, както винаги.

  • 001 Специфично и прецизно 04.09.2022 21:30

    Как пък ги преброихте , че са 113? Не че не го заслужава, тази нагла, мега алчна и лъжлива водачка на най-дъртата партия, но и с просто око се вижда, че зрителите заснети с дрон са доста над 300! А иначе според мен, БСП заслужават тоя път да вземат под 3,75% !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

рак