Според данните нетното състояние на Тръмп в момента възлиза на 3,1 млрд. долара, което е с около 500 млн. долара повече от 2021 г., когато богатството му се оценяваше на 2,6 млрд. долара.

Свързани новини

11.11.2023 17:00

Състоянието на Тръмп рязко нарасна след президентството: Bloomberg

Видян 8230 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Според индекса на милиардерите на Bloomberg богатството на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп е нараснало рязко, след като е напуснал Белия дом.

Според данните нетното състояние на Тръмп в момента възлиза на 3,1 млрд. долара, което е с около 500 млн. долара повече от 2021 г., когато богатството му се оценяваше на 2,6 млрд. долара.

Блумбърг направи изчисленията въз основа на документи с подробна информация за представянето на активите на Тръмп, предоставени на фона на продължаващия съдебен процес в Ню Йорк. Бившият президент, заедно със своите компании и синове, е обвинен в измама с надуване на стойността на активите си в продължение на повече от десетилетие, за да си осигури изгодни заеми от банки, както и застрахователни сделки.

Тръмп даде показания по делото в понеделник, като заяви, че въпросните активи всъщност са били подценени и че банките почти не са вземали предвид неговите изявления за финансовото състояние при отпускането на заемите.

"Те просто не бяха много важен елемент в процеса на вземане на решения от страна на банките. И ние ще обясним това в хода на процеса", заяви Тръмп.

Що се отнася до състоянието на финансите на Тръмп, синът му Ерик Тръмп, който е и изпълнителен вицепрезидент на Trump Organization, наскоро заяви, че "компанията никога не е била по-силна и никога не е била по-добре".


"Разполагаме с най-много парични средства и най-нисък дълг. Намираме се на фантастично място", добави той.

Сред най-ценните имоти на Тръмп, за които се твърди, че са извършени измами, са клубът Мар-а-Лаго - историческо имение в Палм Бийч, построено през 20-те години на миналия век; пентхаусът му в Тръмп Тауър на Пето авеню в Ню Йорк; Тръмп Парк Авеню - жилищна жилищна кула в Манхатън; и офис кулата Тръмп Билдинг на 40 Уолстрийт.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

телец