Свързани новини

04.10.2021 17:08

Щерката на Овчаров пак се пробва за депутат, ако върнат Кадиев в софийския 23 МИР няма да има шанс

Видян 3588 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Прочулата се с 600 платени лайка на последния си скандален статус във ФБ, където това си е инфлуенсърска политика – няма нищо осъдително, фамозната дъщеря на Р.Овч. Теодора се издигна нагоре в листата за депутати на БСП в любимия на баща си 23 МИР. Тя е четвърта, но с добра кампания за преференции би имала шанс за второто място. Неясно откъде при баща пенсионер и сестра, работила в ББР, но семейството разполага със солидни възможности, след като може да се похвали с огромно имение и покупки на апартаменти по морето, наред със софийските си жилища, при миналата неуспешна кандидатура се охарчи и за прескъпи билбордове, та какво е за родата да направи и щедра предизборна кампания на Теодора.


Нинова обаче ще подлее вода на дъщерята на ментора си Р.Овч., ако получи положителен отговор на молбата да се върне към напусналия коалицията Георги Кадиев , който сам обяви оттеглянето си преди дни. Тя изкушавала водача на листа в престижен район извън София с третата позиция в 23 МИР, която тя еднолично определя, а не преминалата конференция на БСП-София. Ако се навие, Кадиев, който вече е ставал депутат с преференции, няма да остави Теодора Овчарова да го измести. Избираемите места на Столетницата бяха много, последно паднаха на две, но на тези избори могат да стигнат и до 1 за фаворита на Нинова - Христо Проданов, водач на листата в най-големия в страната 23 МИР с неговите 16 мандата.


На мястото на напусналия подгласник на лидерката в 25 МИР, където тя два пъти завършва на непрестижното четвърто място, Минчо Христов – спасил се в коалицията на Мая Манолова, ще бъде парашутиран Емил Георгиев – лидер на Екогласност, който досега беше депутат за кратко на финала на 42-ия парламент – нещо като 2-3 месеца. За разлика от Христов, той не носи никакви гласове на БСП.


Единствената находка сред вторите в софийски листи на БСП е подгласничката на Георги Свиленски в 24 МИР проф. Петранка Троянова, която е известен специалист по кожните болести, ползващ се с огромно уважение в медицинската гилдия и обществото.


Наталия Каменова



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 05.10.2021 22:00

    Ламброзовски тип

  • 001 Anonimen 04.10.2021 21:12

    Къш мъ!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

рак