Свързани новини

25.01.2019 11:25

Сидеров: ГЕРБ има полза ОП да не сме единни - нямам доказателства, само усещане

Видян 1319 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 ГЕРБ като че ли имат полза от това да не сме единни. Това е само усещане, нямам доказателства. Това каза пред журналисти в парламента председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ и лидер на „Атака“ Волен Сидеров, предаде Фокус.

 „Ако патриотите сме със слаб резултат, ГЕРБ може да има преразпределение с един депутат. Аритметиката е такава“, коментира той.

 „Като че ли медиите са насочвани да се занимават с темата ще има ли Коалиционен съвет на патриотите, дали ще се явим заедно на изборите. Сигурен съм, че хората не лягат и не стават с този въпрос“, посочи Волен Сидеров. „Има изкуствено възбуждане по тези теми. Дано да не е насочвано от някого“, допълни той.


„Вчера ме питат защо не съм на Коалиционен съвет, казвам, че никой не ме е канил. Питат ме - как медиите са там? А кой им е казал?“, попита лидерът на Атака.

„От телевизия „Алфа“ направихме едно мини разследване. Оказа се, че някои колеги от НФСБ и ВМРО подшушнали на някои медии, че ще има съвет“, заяви Сидеров. „Каква е тази игра не мога да кажа. Не е много здрава обстановката, но няма нищо фатално“, каза още той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.