Свързани новини

24.10.2020 08:10

Слави спечели дело срещу Валери

Видян 3489 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  "През април 2017 г. имах възможността да направя разследване свързано с настаняването на военни в частния хотел на Валери Симеонов "Козият рог " в Малко Търново. Бях провокиран, тогава, от разпространена в медиите информация, че въпросният Валери Симеонов печели от държавни пари, прибирайки командировъчните на българските военнослужещи по границата ни в частния си хотел. Разследването го излъчихме в "Шоуто на Слави" тогава, в ефира на една друга телевизия, като още тогава доказахме, че Валери Симеонов е собственик на този хотел и печели от държавни пари, което е абсолютен пример за конфликт на интереси. Ако си спомняте, още тогава, Валери Симеонов тръгна да ни съди, обвиняваше ни, че лъжем, кълнеше се, че "ще вземе скалпа" на Слави Трифонов. Да, ама не. Днес Върховния Касационен Съд потвърди, че хотел "Козият рог" е собственост на фирма "Скат ООД" , а собственик на тази фирма с над 90 % е Валери Симеонов. Същият този субект ще трябва да заплати на Слави Трифонов всички разноски по делото. И съдът доказа, че Валери Сименов не е нищо повече от един обикновен лъжец! #оставка", пише топрепортерът на тв 7/8 Станислав Балабанов.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 24.10.2020 20:52

    Днес всички се възмущаваме от демагозите,лъжците т.нар.патриоти.Тези тулупи обещаха 300-лв.минимална пенсия,полицай във всяко село който да се грижи за спокойствието на самотните възрастни хора.Глупавата част от българите,които стават все по вече за жалост,гласуваха за тези хамелеони.Днес те свиват по 5-6-хиляди лева на месец,а бай Марин от Н-ското село и неговите връстници,едва свързват двата края.Съд и затвор за идиотите причинили най лошата съдба на държавата ни!Народа на областта,за по кратко наречена Северна Македония,живее спокойно,защото е подсигурен материално и защото има управници,които обичат отечеството си.Премиерът Зоран Заев казва:"Нашето си е наше не го даваме,чуждото е общо"!Бугарите крякат,подскачат,но както ни помогнаха да станем член на НАТО,така ще ни вкарат и в ЕС!Чуват се гласове откъм южната ни съседка да казват:Гоце Делчев е наш,вие си задръжте Каракачанов за вас!

  • 002 валерко далаверко 24.10.2020 13:17

    Валери Симеонов освен крадец и престъпник облечен във власт е и тотален човекомразец, в частност българомразец. Тотална ирония е, че точно този зъл, алчен и неморален човек се е самопровъзгласил за патриот. Дано повече потърпевши го съдят, та кражбите от оградата и хотела му излязат през носа!!! Приляга му да е заместник на ПКП!

  • 001 Anonimen 24.10.2020 10:43

    БРАВО БАЛАБАНОВ МНОГО МЕ КЕФИШ УСЕХ ТИ ПОЖЕЛАВАМ

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

везни