Свързани новини

25.03.2021 09:50

Собственикът на офиса за бързи кредити е задържан за убийството в Стара Загора

Видян 1257 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Задържан за убийството в офиса за бързи кредити в Стара Загора е един от собствениците на кредитната фирма. Той е притежавал разрешително за огнестрелно оръжие и е прострелял смъртоносно 37-годишен свой служител при възникнала свада в следобедните часове в сряда, предаде БНР.

Сигнал за инцидента е подаден вчера следобед. При стрелбата в помещението на оживеният булевард "Цар Симеон Велики" в Стара Загора няма други пострадали. Освен убития вътре са били и двамата собственици, като единият е стрелял по 37-годишния Станимир Иванов- Стамбето.

"Цялата нощ са провеждани оперативно-следствени действия. Разпитани са множество свидетели. Работата по случая продължава. Най-вероятно е възникнало скарване между лицата", обясни комисар Валентин Георгиев началник отдел "Разследване" в ОД на МВР Стара Загора.

Работи се по няколко версии, като основната е за възникнали финансови неуредици, коментира окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов.

Убитият мъж е бил в договорни отношения със собственика на фирмата за бързи кредити, имал е криминално минало, лежал е и в затвора, след като през 2016 г. се беше барикадирал в апартамент в Стара Загора и замеряше с коктейли Молотов служители на реда.

Стрелецът все още не е дал показания, задържан е за 72 часа по искане на прокуратурата, уточни окръжният прокурор Дичо Атанасов.

В убития е намерен нож, но не е ясно дали е заплашвал с него някой от собствениците на фирмата за бързи кредити.


Снимка: Радио Шумен



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.