Свързани новини

21.03.2021 08:03

Столично заведение се готви за бой с МВР

Видян 8245 пъти | Коментари 9
Гласували 4 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Имаме над 50 души, които са готови да дойдат, да се бият с полицията, ако решат да ни глобяват, затварят, отвеждат”,  заяви пред Kmeta.bg Росица Коцева, собственик на Брик Кафе София.Тя подчерта, че не иска да се асоциира с Ресторантьорската асоциация и Сдружението на заведенията. Всичко това е нейна лична позиция.


Помощите трябваше да бъдат изплатени до края на януари. Това не се е случило. Говорим за пари за неща от първа необходимост. На едната колежка вече ѝ изключиха тока“, добави още Коцева.


По думите й единствените пари, които са получени от "мерките" са 12 лева за ноември и между 300 и 600 лева за декември и януари. Това са за цялата година. "Останалото е платено със заеми от мен", заяви тя.


„Ако в понеделник държавата не дойде с дължимите пари – ще работя. Не искаме чуждите пари, искаме полагаемото. Поне няма да умрем от глад”, каза тя.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 009 съд за Сачева 23.03.2021 10:41

    След като унищожи и обезмисли пенсионния фонд с кражбата от парите на работилите за да дава социални пенсии на търтеите, опасно амбициозната меркантилна Сачева унищожава и средния и малък бизнес като обявяваните милиарди вместо до тях отиват незаконно другаде. Сачева да бъде разследвана и съдена за ощетяване и кражба от вноските на пенсионерите и затриване на бизнеси с добре обмислените си действия

  • 008 Anonimen 22.03.2021 15:20

    Браво на тази жена! Така трябва. Да се мачкат и газят путьовците в джипки, НОЩ и т.н. Пачаврата Сачева - на кол и после за храна на бездомните кучета! Отдавна трябваше да се опълчим срещу башибозука!

  • 007 Anonimen 21.03.2021 15:57

    Браво !!! Иска ми се всички да реагират точно така! Който го е страх от нещо да се крие ,ако иска и в миша дупка ,но да не пречи на останалите. Писна ми от псевдо загриженост. Тъпотиите си да ги разправят на децата. За стореното до тук тези псевдо докторчета и гербаджийчета заслужават отсичане на тиквите.

  • 006 Петров 21.03.2021 12:55

    БРАВО,БРАВООО!!!!!! РОСИЦА ПОЖЕЛАВАМ ВИ ВСИЧКОТО ЗДРАВЕ НА ЗЕМЯТА НА ТЕБ И КОЛЕГИТЕ ТИ!!! УСПЕХ!!!УСПЕХ!!!! СЪД!!!!ЗАТВОР!!!ПЪЛНА КОНФИСКАЦИЯ НА МАРОДЕРИТЕ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!!

  • 005 Anonimen 21.03.2021 11:10

    Браво! Ако мога да се освободя, ще отида утре още на обяд. Ако не мога на обяд, на вечеря - задължително!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Денят е със смесена енергетика

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят е със смесена енергетика, но е напълно подходящ