„Неслучайно през този мандат успяхме да приемем най-мащабния план за изграждане на тротоари в София с гарантирано финансиране, това е включено и в програмата ни  - 100 км годишно нови тротоари. 100 км годишно гарантирано финансиране в тази програма, за да няма ремонт на ремонта“, каза той.

Свързани новини

11.10.2023 09:47

В програмата ни е заложено 100 км годишно нови тротоари в София: Георги Георгиев

Видян 676 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кандидатът за общински съветник на София от ГЕРБ-СДС  и председател на СОС Георги Георгиев зави, че основният приоритет в програмата на ГЕРБ-СДС са стандартите в строителството.

„Неслучайно през този мандат успяхме да приемем най-мащабния план за изграждане на тротоари в София с гарантирано финансиране, това е включено и в програмата ни  - 100 км годишно нови тротоари. 100 км годишно гарантирано финансиране в тази програма, за да няма ремонт на ремонта“, каза той.

Георгиев заяви и че са приели градски стандарти към наредбата за градска среда.

„Какви видове да са плочките, какви видове да бъдат настилките, как да се изпълняват, като включихме и допълнително назначихме на щат хора, които да контролират на терен изпълнението“, добави той.

На въпрос защо трябва сега да въвеждате стандарти и нямало ли е такива до момента кандидатът за общински съветник на ГЕРБ-СДС отговори така:

„На първо място такива стандарти за градска среда не е имало, въвеждат се поетапно. Те са естетически стандарти и стандарти за качество, тъй като очевидно, когато работим, виждаме какви са проблемите. Ние отговаряме на новите предизвикателства с нови решения и това важи за управлението на всеки един град без значение кой е начело. Когато преди десетилетия имаше криза с боклука, проблемът е бил кризата с боклука, а не стандартите за плочки.“

А на въпрос защо стандарта в строителството при 20 години управление на ГЕРБ все още е в бъдеще време Георгиев каза:

„Тя е най-много заради ремонта на ремонта така че това е нашият отговор на проблемите, които виждаме всеки ден на терен. А наред с хубавите неща имаше и проблемни ремонти. Вижте годишно в София се извършват над 500 ремонта, но се дават само отрицателни примери“, коментира Георгиев.

Той заяви, че друг приоритет са проблемите с трафика и изграждането на 37 сгради за детски градини.

Той каза, че целият екип ГЕРБ-София застава зад кандидата си и бивш журналист Антон Хекимян. А запитан той дали е графата аматьори или професионалисти Георгиев заяви, че има много професионални качества и бил по-подготвен от Васил Терзиев.

 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни