ГЕРБ-СДС се регистрира в Общинската избирателна комисия-София за участие на местните избори, но отново не обяви кандидата си за кмет на столицата

Свързани новини

18.09.2023 09:59

Вадим кандидата си за София до дни: Шефът на СОС Георгиев

Видян 679 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ГЕРБ-СДС се регистрира в Общинската избирателна комисия-София за участие на местните избори, но отново не обяви кандидата си за кмет на столицата, съобщи БТА. Пред медиите шефът на СОС Георги Георгиев призова за търпение и добави, че номинираният ще се разбере в рамките на няколко дни. В петък лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посочи, че ще каже кандидата когато приключи ретроградният Меркурий, който бе до 15 септември, а после от Албена отговорът му вече бе: "Когато си поискам".


Георгиев, който е сред коментираните имена за кандидат-кмет, обяви кои ще се борят за районни кметове. От ГЕРБ издигат отново Младен Младенов за кмет на Връбница, Иван Божилов за Илинден, Ивайло Цеков за Искър. Тодор Кръстев е номинацията за Сердика, Рангел Марков за Банкя, Милко Младенов за Люлин, Савина Савова  за Възраждане, Иван Чакъров- Красна поляна, Даниела Райчева - Нови Искър, Димитър Димов за Надежда.


Сред новите кандидати са арх. Румен Русев - Красно село и депутатът от ГЕРБ Евгения Александрова, която ще бъде кандидат-кмет на Панчарево. Директорът на 119-о училище и настоящ общински съветник Диян Стаматов е кандидат за Изгрев. Борислав Тодоров е кандидатът за кмет на Овча купел. Певицата и също ексобщински съветник Йоанна Драгнева - Оборище, Борис Петров за Кремиковци, фармацевтът Анжелина Тотева за Лозенец, Юлиян Пейчев - за район Младост, Кристиян Маджуров - Студентски град, фармацевтът- ексдепутат Борислав Борисов - Слатина.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

близнаци

В последния ден на месеца може да откриете

В последния ден на месеца може да откриете, че се