В София - да, Ваня Григорова е по-добрият избор, според мен. Но аз не мога да се разпореждам на нашите хора как да гласуват; познавам ги - не се поддават на команди. Те сами ще си решат. Това е истината.”

Свързани новини

31.10.2023 14:39

Ваня е по-добрият кандидат: Борисов

Видян 1556 пъти | Коментари 2
Гласували 3 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Ваня Григорова е по-добрият избор според мен”, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в коментар за балотажа в София. “Но аз не мога да се разпореждам на нашите хора как да гласуват. Познавам ги - не се поддават на команди. Те сами ще си решат. Това е истината”, добави той. Напомняме, че в понеделник стана ясно, че ИТН ще застане зад Григорова на втория тур в неделя.


Вече е късно от ППДБ да ни търсят за подкрепа, това се прави още в неделя вечерта, сега е късно”, коментира по-късно Борисов от Пловдив. “Не е ли логично да се пита: Двете партии в сглобката ще се подкрепите ли взаимно? Подкрепата за балотажа трябваше да бъде реципрочна. Ние да призовем нашите симпатизанти да гласуват за кандидат-кметовете на ППДБ, те да призоват да се подкрепят нашите.


Виждате ли нещо подобно да се случва? Не. В Русе, Плевен, Сливен, Габрово, Севлиево ППДБ дори не са на балотаж, там са на трето или четвърто място. Чухте ли там някой да излезе от тях и да призове техните симпатизанти да гласуват за ГЕРБ?”, аргументира се той.


"Нямаше нищо по-естествено от това да се подкрепяме в страната, и всички кметове щяха да са на ППДБ и ГЕРБ, и това щеше да генерира стабилност. Те сега смятат, че с изнудване и натиск нещата ще станат, но няма да е така", настоя Борисов.


"Няма по-лошо от това да направиш нещо непоискано - добро или подкрепа, така че ние в София сме на балотаж за районни кметове, там ще сме активни. И както Хекимян каза: "По-добре държавна собственост, отколкото държавна сигурност". Нека избирателите гласуват по съвест на балотажа в София", каза още той.


Лидерът на ГЕРБ обяви, че местните избори са наказание за цялата политическа класа. "Такава ниска избирателна активност и толкова малко гласували. Всеки от нас, и анализаторите, да си направим извод защо вървим така надолу", коментира той. Той направи равносметката, че за ГЕРБ са гласували над 537 хил. гласоподаватели в цялата страна, докато за ППДБ те са 273 хил.


Егор Глазунов





 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Д-р Менгеле 01.11.2023 19:42

    А дЕдото на пикчъра, до робинята Изаура, прилича на токущо излязъл пациент от психиатрична клиника.

  • 001 Anonimen 01.11.2023 19:34

    Егати как сте ѝ редактирали пикчъра на ромската пача! МоЛЛим, показвайте хората в реалния им имидж.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

дева