По време на кабинетите на Промяната, само за 1 месец Лукойл е платила над 426 млн. долара на режима на Путин, заяви на брифинг Делян Добрев на пресконференция на ГЕРБ.

Свързани новини

19.02.2024 16:02

Видео: Само за месец при ПП Лукойл е платил над 426 млн. долара на режима на Путин: ГЕРБ

Видян 1248 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

По време на кабинетите на Промяната, само за 1 месец Лукойл е платил над 426 млн. долара на режима на Путин, заяви Делян Добрев на брифинг на ГЕРБ, като предостави данни за това колко руски петрол е купувала България. Какво са правили службите, попита депутатът. Като обеща още следващите дни да предоставят информация и за газа.


Повече от 10 млрд. лева за режима на Путин, а сега от ПП ронят сълзи за Навални, подчерта Добрев. 



"През юли 2022 година за един месец Лукойл е платила над 426 милиона долара на режима на Путин. От 24 февруари до 31 декември сме платили над 5 милиарда долара само за петрол, уточни Добрев.


Защо Асен Василев заплаши ЕК, че ще блокира санкциите срещу Русия за цяла Европа, ако за България няма дерогация. Ето я дерогацията - повече от 10 милиарда лева за режима на Путин. Четох и Асен Василев, четох и Денков и сега ронят сълзи за Навални", посочи Добрев.


"Помните ли опорките, че ни трябва руски нефт? Бензинът и дизелът щяха да станат по 4 лева, "Нефтохим Бургас" ще затвори, ще освободи 2000 работника. От първи януари тази година благодарение на нашите систематични усилия, ние вече не внасяме руски нефт. Това е след почти едногодишна битка на ГЕРБ с "Промяната". Някой да е видял по 4-5 лева бензин по бензиностанциите? Внасяме 100 % неруски нефт и това не даде отражение на пазара на горива. Тези 10 милиарда нямаше нужда да ги даваме на Путин", категоричен е депутатът от ГЕРБ-СДС.


"Чувам, че някои хора по върховете на държавата се готвят да саботират изграждането на 7 и 8 блок на АЕЦ Козлодуй с технология на Westinghouse. Явно тези хора са евроатлантици само на думи за пред посолствата. Ронят крокодилски сълзи и сипят заклинания във фб за Навални (светла му памет), а в същото време финансираха режима-убиец на същия този Путин с милиарди долари в последните две години купувайки руски газ през посредници и руски петрол.


Вие не сте евроатлантици, а слуги на този режим-убиец и ако наистина блокирате проекта за нова мощност в Козлодуй ще ни дадете още едно доказателство за това", напуса преди дни във фейсбук Делян Добрев.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днес може да се развихрите

Днес може да се развихрите, светът ще има нужда от