Свързани новини

23.03.2016 14:26

Забрана за разходки след 20,30 ч. в Брюксел, оплака се българка

Видян 1442 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Работещата в евроинститутициите в Брюксел българка Нели Кирилова разказа, че получила нареждане от полицай да се въздържа „от разходки” след 20,30 часа из града, който е столица на Европейския съюз и НАТО, освен на държавата Белгия. В някои квартали – мюсюлманските гета, оформени в града, пък изобщо не се препоръчвало да стъпват бели дами, заявили силите на реда. Това изплака тя пред България он еър.



На практика това е невъзможно, тъй като при спирането на метрото, особено на трите станции около сградите на Европейската комисия и възловите комисариати като този по земеделие, под който гръмна бомбата на атентаторите във вторник сутрин, „разходките” стават наложителни. А „мюсюлмански” квартал има дори в непосредствено съседство с „европейския” и няма как една жена да прелети през него.



Огромни проблеми има и в Стокхолм. Смятан до неотдавна за един от най-сигурните в цяла Европа като столица на най-миролюбивата и чиста страна в ЕС Швеция, градът има един квартал, където достъпът на бели на практика е забранен. При опита на австралийски тв екип във вторник да направи анкета с жителите на „малкия Могадишо” и мнението им за атентатите в Брюксел, първо придружаващият ги полицай отказа да прекрачи „границата” с ислямисткото гето, а щом смелите журналисти все пак я прекрачиха, те буквално бяха бити от „местните аборигени”.
Напомняме, че полицията в Швеция изработи специален код, под който се прикриват престъпленията, извършени от „бежанци”. Издаде и заповеди бели жени и деца да се въздържат от „разходки”, особено по тъмно (т.е. през половината година в тази северна страна, където през есента и зимата денят продължава по 4-5 часа).



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв