Иван Матов

Свързани новини

17.04.2024 16:28

Зам.-кметът на София по строителство подаде оставка

Видян 468 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Заместник-кметът на София с ресор Обществено строителство Иван Матов подаде оставка. За решението си Матов съобщи в социалните мрежи. Като мотив посочва лични причини. Припомняме, че зам.-кметът е с отнето право да възлага строителство.


"Подавам оставка като заместник-кмет на София с ресор Обществено строителство. Благодаря за доверието да поема този отговорен ресор, но поради лични причини няма да мога да продължа да изпълнявам функциите си", пише Иван Матов.

Той беше назначен на поста в Столичната община на 25 януари. Това е поредният член на екипа на кмета Терзиев, който го напусна, а и поредният негов зам., който си тръгва за 5 месеца управление. Още веднъж се доказа, че той не дойде на власт с готов експертен екип от първия ден, както обещаваше. Екип изобщо няма, но има чистка на експерти в общината и тепърва ще разказваме за това.


Напомняме, че преди броени дни избухна огромен скандал с терени в Южния парк, с които общината планираше да направи афера с прескъпи, ненужни и разпокъсани по локация терени в интерес на 2 физически лица, свързани дори в общи дружества. Вероятно това е поводът за напускането на зам.-кмета, като не става ясно той ли е бил "автор на проекта" или пък той е източникът, от когото е "изтекла" информация, уличила "майсторите" на възмутителната сделка под егидата на новия кмет Терзиев. От неговия щаб не получихме коментар по темата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

водолей

Днес е подходящ момент да изследвате своите мисли

Днес е подходящ момент да изследвате своите мисли,