Новогодишния купон в зали на киностудия Бояна

Свързани новини

08.01.2024 09:24

Защо мълчат за милионите и проблемите, укрити в Киноцентъра: Топжурналист

Видян 4111 пъти | Коментари 5
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"Чудя се как големите национални медии се смълчаха заради гафа с новогодишния купон в зали на киностудия "Бояна". bTV ги разбирам - те са медиен партньор. Но и регулаторите мълчат, Комисията за защита на потребителите сигурно кара зимен сън - не отсега. Организаторите започнаха да рипортват, за да изчистят всички видеа в Тик-Ток, където млади хора показват как висят на опашка, за да влязат и там и посрещат Новата година - и по-добре.


Вътре е било тъпкано до задушаване. Близо 17 000 продадени билета - първо 12 000, после още пет хиляди. Всички уговорки - за запазване на билети на цени от 150 до 300 лева, сепарета и пр. - стават само по телефона. Някой има ли касов бон? Седем химически тоалетни за хиляди души. Нормална тоалетна ти гарантира само билет на цена 250 лева. Впрочем, както и на останалите места, тези билети са само за вход, нищо друго не е включено - и удобен кенеф, както се разбира.


За стотици празнуващи и ходенето до тоалетна е било силно затруднено - натъпкан си в залите и не можеш да излезеш. Чух коментари, че замалко да стане като в "Индиго" заради тесните коридори. И след всичко това само едно голо извинение от организаторите - вместо да върнат парите на хилядите отвън.


Спонсорите им, които са мастити, да си помислят - само по чудо не е станало най-лошото, но "Пирогов" да си каже за потърсили помощ. Не пиша умишлено името им - не защото ме е шубе, а да не рипортват поста. А тия партии, дето гласуваха 9% ДДС за заведенията и ресторантьорите трябва да бъдат заведени на такова парти - и оставени без тоалетна, а впоследствие и без връхни дрехи, защото от клиповете, които видях, не е било възможно да си ги намериш", пише топжурналистът Ем. Милчева.


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 29.01.2024 10:08

    слуги на ционистите, всичко съсипват, разпродават и унищожават

  • 004 Макарчик от звукозаписа на Киноцентъра 08.01.2024 21:35

    А с тоя скотобоен новогодишен купон за дъбили с по 300 лв. само за вход, за 15 000 тъпунгера , това прави 5 100 000 лв., или почти цялата сума която първия купувач г-н Давид Варод плати за целия Киноцентър!

  • 003 Anonimen 08.01.2024 19:37

    Сега там за без пари американците снимат отвратителни и гадни филмчета, съдбата на България - отровена от подмазвачи и безхаберници, че и трябва да ги гледаме ежедневно по телевизора

  • 002 Простак до простака, майно ле 08.01.2024 16:26

    Този мангал Данаилов, нито беше добър актьор,нито беше особено интелигентен, но се харесваше на ромското ни стадо. Естествено е мангалът Станишев да го направи министър, божеЙ, че и на културата!

  • 001 Макарчик 08.01.2024 11:41

    Незабравимия любимец на неосведоменото население, самия Стефан Ламбов Данаилов, наричан още Ламбо, Мастъра, Бате Серго, Майор Деянов, Българският Ален Делон, беше министър на културата в правителството на Сергей Станишев от 16 август 2005 г. до 27 юли 2009 г., На неговата съвест лежи продажбата на Киноцентъра общо за $5 милиона. Киноцентъра имаше територия от 1 100 декара, само като земя, струваше около $150 МИЛИОНА! Плюс сграден фонд от десетки хиляди кв.м.застроена огромна площ. Над 1 500 служители. Плюс най-разнообразна палитра от скъпа западна техника за записи и снимане на филми, самостоятелна ел. станция, огромни снимачни павилиони, бутафорен цех, оръжеен цех, две барчета, механичен цех, автомобилна база от десетки коли и камиони, включително и ретро автомобили, пералня за реквизита, сградата на САФ-студио за анимациони филми, на НПФ-научно популярни филми, тенис корт, волейболно игрище, огромна двуетажна филмова лаборатория, медицински и зъболекарски кабинети, голяма столова, огромна гардеробна стотици автентични воени, народни, цивилни костюми, от преди 1944 г., специална колекция от автентични царски, много редки и много скъпи медали, стотици автентични оръжия, автентични царски мебели, сабии, револвери, какво ли не още. Киноцентъра разполага с един голям киносалон и поне 5-6 малки, десетки малки помещения за монтажистите със скъпи маси-мувиоли, 2 голями зали за записи на оригинална музика в синхрон с прожектирани кадри, зали за нахсинхрони ефекти, и още и още неизброими помещения, огромни складове и скъпа техника, които струваха МИНИМУМ между $50 и $75 милиона!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

телец