“Ако се появяват дефекти след време, те ще бъдат отстранени от фирмата изпълнител на ремонта”, увери още Джоргов. Гаранционният срок е 8 г. Зам.-кметът припомни, че паветата бяха подредени по нова технология, която може да бъде използвана при бъдещи ремонти на останалите участъци от жълтите павета. Тази зона беше в най-лошо състояние, имаше и много счупени павета, припомни Джоргов.

Свързани новини

27.09.2023 16:20

Жълтите павета готови до дни: Зам.-кметът

Видян 592 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“До края на седмицата ще бъде пуснато движението в ремонтирания участък от жълтите павета между бул. Васил Левски и кръстовището с ул. 15-и ноември”, съобщи пред журналисти зам.-кметът по строителството на Столичната община Ангел Джоргов. Става дума за пътните платна. Той направи проверка на довършителните работи. “На 90 % е положена пътната маркировка”, посочи той.


По повод на снимките, появили се в социалните мрежи на павета със стара бяла маркировка по тях, Джоргов каза, че те вече са почистени. “Нашата идея е да не се увреждат паветата, измити са. По някои от паветата има следи от битуми, от катрани, които почти не могат да бъдат премахнати, тъй като по-сериозна физическа намеса ще повреди паветата”, уточни той. Освен това разликата в нюансите на жълтото се дължи на факта, че едните павета са по-стари, а другите по-нови, но те ще се изравнят по цвят.


“Ако се появяват дефекти след време, те ще бъдат отстранени от фирмата-изпълнител на ремонта”, увери още Джоргов. Гаранционният срок е 8 г. Зам.-кметът припомни, че паветата бяха подредени по нова технология, която може да бъде използвана при бъдещи ремонти на останалите участъци от жълтите павета. Тази зона беше в най-лошо състояние, имаше и много счупени павета, припомни Джоргов.







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

козирог