Близо 4000 души аплодираха Миро на концерта му в първа зала на НДК
01/02

Свързани новини

12.10.2023 17:55

Близо 4000 души аплодираха Миро на концерта му в първа зала на НДК

Видян 1917 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Близо 4000 души аплодираха и пяха заедно с Миро най-големите му хитове от последните 23 години в първа зала на НДК. Концертът в София беше част от турнето „Best of”, което започна от Созопол и премина през Бургас, Стара Загора и Варна това лято.


Пред публиката в зала 1 Миро изпълни „Губя контрол, когато“, „Август е септември“, „Минаваш през мен“, „Колко ми липсваш“, „Отначало“, „Гълъбо“ и още от емблематичните си песни. Изключително емоционални бяха дуетите му с Анелия – „Завинаги“, и с Мария Илиева – „Ако утре няма днес“. С Миро на сцената бяха музикантите от SoulBmoll и триото TRINITY.


Огромният интерес към турнето, което беше предварително разпродадено, доведе до включването на още една дата до края на годината. Специалният коледен концерт на Миро ще бъде на 21 декември, отново в зала 1 на НДК в София, и ще включва допълнителни рождествени песни.
Билети за коледния концерт на Миро: https://bit.ly/45TeFlW



Преди началото на турнето си тази година Миро издаде нов сборен албум - „46” („Вирджиния рекърдс“), представен в края на април. Малко по-късно излезе и видеото към единствената нова песен в него „Отначало“ с режисьор Валери Милев.
-----
Миро е Мирослав Костадинов - автор, продуцент и изпълнител на над 23 достигнали номер 1 песни в България.
През годините той е носител на редица награди в страната и чужбина. В различните класации на БГ радио Миро присъства с доминантен брой песни сам и като част от групата, в която беше. Тази година дуетната му песен с Алма получи признанието на публиката в най-важната за Миро категория „Песен на годината“ на церемонията. „Повече“ е и най-излъчваната българска песен за 2022 в радио и ТВ ефира.


През 2009 е отличен с награда и статуетка за “Губя контрол когато“ на MAD Video Music Awards’09 в Атина. А през 2010-та песента става „Хит на десетилетието“, избрана от слушателите на „Дарик радио“.


Участвал е в „Златният Орфей” през 1995 година (с презимето си Димов) и е един от победителите в същата година.


Миро е единственият към момента български артист, признат за изпълнител на годината в поп и поп-фолк музиката, при това в една година - Годишни музикални награди на БГ радио и на „Планета” ТВ.

TRINITY са Славина Калканджиева, Миглена Русева и Божана Спасова.

SoulBmoll са Момчил Косев (китари, вокали и аранжименти), Александър Васев (клавири), Виктор Викторов, Радо Казасов (ритъм секция), Емилио Мархолев (бас китара), Христо Нейчев (китара), Мартин Бодуров (тромпет, хорн), Иван Йорданов (саксофон, флейта). Вокали са Славина Калканджиева, Меглена Русева, Божана Спасова.




Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

стрелец