Енергичното дуо DISKOBAJAGI

Свързани новини

13.03.2024 11:03

Енергичното дуо DISKOBAJAGI с концерт в София

Видян 1209 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Енергичното дуо BRANSKI и VEDRAN, познати като Brano и Vedran от известната група Dubioza Kolektiv, идват за специално аудио-визуално шоу у нас в ролята си на диджей и виджей, под името DISKOBAJAGI. На 10 май в столичния клуб „Строежа“ двамата емблематични и добре познати членове на бандата ще изненадат феновете с абсолютно неочакван и завладяващ DJ и VJ сет, обещаващ много танци и настроение за една страхотна петък вечер.


Дуото DISKOBAJAGI представя на живо пъстра смесица от музикални жанрове, включваща всичко от рок до хаус, с внезапни преходи към атмосферичен дръм'н'бас, демонстрирайки гъвкавост, фантазия и отлични музикални умения. Brano и Vedran преплитат по неповторим начин музика и визуални ефекти, за да се получи едно наелектризиращо, танцувално и зареждащо аудио-визуално преживяване. Но това, което истински ги отличава е майсторското включване на елемента на изненадата. Всяко тяхно изпълнение е пътуване към неизвестното, а сетовете им са както звуково, така и визуално интригуващи, гаранция за уникална атмосфера и много танци в  „Строежа“ на 10 май.


Това ще бъде второто гостуване на DISKOBAJAGI у нас след първото им  подобаващо представяне в „Терминал 1“ преди точно 10 години. И ако само двама от членовете на DUBIOZA KOLEKTIV не ви стигат, то цялата бандата в пълен състав ще бъде в Созопол на 2 август за голям концерт на стадион „Арена Созопол“ по покана на „Строежа“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

дева