Епизодите на новата романтична поредица ще вървят всяка вечер от 21:30 ч.
01/02

Свързани новини

18.12.2023 15:31

Йълдъз и Чаатай в нов сериал след Опасно по бТВ Стори, той идва в събота в София

Видян 4415 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Епизодите на новата романтична поредица ще вървят всяка вечер от 21:30 ч.


ВИЖ СНИМКИ ТУК

Само ден след големия финал на „Опасно изкушение“, който зрителите на бТВ Стори ще могат да проследят в неделя (24 декември), новият семеен канал на bTV Media Group ще предложи премиерен сериал с участието на любимците на публиката от хитовата сага – Йълдъз (Еда Едже) и Чаатай (Берк Октай). Романтичният хит „Състояние на връзката: Сложно е“ („İlişki Durumu: Karışık“) тръгва на 25 декември (понеделник), а заплетеният любовен четириъгълник в него ще се разплита всяка вечер от 21:30 ч. по bTV Story. Епизодите ще са достъпни 7 дни преди ефир онлайн на VOYO.

Историята:
Айшегюл (Серен Шириндже) e жизнерадостна млада писателка, която в ежедневието си понякога е по-наивна дори и от собствените си героини. Тя живее с котката си в малка къща, наследена от покойните ѝ родители. Най-добрите ѝ приятели – Ефе и Едже – изпадат в безизходица и спешно се нуждаят от пари, а единствената им надежда е да продадат тайно къщата на Айшегюл. За да осъществят плана си, те я изпращат на „безплатна почивка“ в Родос.

На път към гръцкия остров, Айшегюл разбира, че се е озовала в един хотел с известния актьор Джан Текин (Берк Октай) и напук на видимата му неохота екзалтирано започва да се снима с него. Личният живот на Джан е следен изкъсо от турската преса, а импресариото му Хандан е притеснена, че снимките му с различни жени ще навредят на кариерата му. Когато пристига на рецепцията в хотела, Айшегюл разбира, че няма резервация на нейно име, както и достатъчно пари, за да се върне обратно в Истанбул.

След многобройни молби, Джан се съгласява да даде заем на фенката си, за да се прибере благополучно у дома. Когато се завръща в Истанбул, обаче, Айшегюл разбира, че Ефе и Едже са продали къщата ѝ – и то не на кого да е, а на самият Джан Текин. Съкрушена, тя опитва да преговаря с него, но актьорът има условие – ще ѝ позволи да остане „у дома“, но в качеството ѝ на… прислужница.

Сърцето на Джан винаги е принадлежало на талантливата стилистка Елиф (Еда Едже), която от години е влюбена в неговия най-добър приятел Мурат (Памир Пекин). Той, от своя страна, пък е привлечен от Айшегюл още от момента на запознанството им. За да предизвика Елиф, Джан обявява пред медиите, че Айшегюл е новата му приятелка, уверявайки младата писателка, че в замяна на мълчанието ѝ ще ѝ върне собствеността върху имота. Принудени от обстоятелствата, двамата „съквартиранти“ сключват споразумение за 6-месечен брак, а това води до неочаквани последици. Главните герои се оказват в сложен любовен четириъгълник, в който гордостта, ревността и комичните ситуации вървят ръка за ръка…

Актьорите:
В „Състояние на връзката: Сложно е“ Еда Едже и Берк Октай застават за пръв път рамо до рамо на снимачната площадка. Сериалът се превръща в истински хит в южната ни съседка, а очаровани от екранното им партньорство, впоследствие продуцентите на „Опасно изкушение“ ги събират отново. Звездният каст в забавната романтична поредица се допълва още от Серен Шириндже и Памир Пекин.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

скорпион