Том Бритни

Свързани новини

29.06.2023 11:11

Кандидатът за Супермен Том Бритни наруши мълчанието си, след като загуби емблематичната роля

Видян 1073 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Том Бритни наруши мълчанието си, след като за ролята на Супермен избраха Дейвид Коренсует.

32-годишният британски актьор, който е известен с ролята си в "Гранчестър", беше сред последните трима актьори, които се бореха за главната роля в "Супермен: Наследство" заедно с Никълъс Хоулт - на мястото на Хенри Кавил в рестартирания франчайз.

След обявяването на кастинга на Коренсвет, Бритни се включи в Twitter, за да сподели обикновен емотикон със сърце, с който изпраща любов на феновете си.


Той веднага е залят от подкрепа с последователи, които пишат: "Да стигнеш толкова далеч, колкото си стигнал, приятелю, е абсолютно невероятно. Голяма любов", "Браво, дадохте най-доброто от себе си. Надявам се, че ще намериш друга роля в DCU" и "Сега си едно прослушване по-близо до това да получиш роля, която ще определи кариерата ти и ще ти донесе международно признание и слава".


Ако беше получил ролята, тя щеше да отбележи преминаването му към голяма роля в блокбъстър и в американската развлекателна индустрия. 


Изгряващата американска звезда Коренсует е следващият актьор, който ще влезе в ролята на Супермен. Новината потвърди и режисьорът Джеймс Гън в Туитър.

В края на миналата година Ди Си изненадващо се раздели с Хенри Кавил, който последно се превъплъщаваше в образа на супергероя.

Избраният за ролята Дейвид Коренсует е познат с ролите си в няколко сериала, сред които Холивуд и Политикът на Нетфликс, Ние притежаваме този град на HBO и Перла на Юнивърсъл.

Супермен: Наследство, продуциран от Уорнър брадърс, трябва да излезе на екран през 2025 г. Любимата на Супермен ще бъде изиграна от Рейчъл Броснахан, която е известна с участието си в сериала Удивителната госпожа мисис Мейзъл и филма Къща за карти.
"Филмът ще покаже как Супермен лавира между криптонския си произход и човешкото си възпитание. Той е добър в свят, който счита добротата за отживелица", каза продуцентът Питър Сафран.


 


 


 


 


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

стрелец