Къванч избяга в Лондон

Свързани новини

10.02.2024 08:00

Къванч избяга в Лондон

Видян 2721 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Къванч Татлъту, чийто последен сериал - мафиотската сага Семейството беше спряна доникъде от бТВ Стори у нас забегна в Лондон......

Голямата турска звезда напуска Турция, за да се установи със семейството си в Англия – тръби от няколко дни насам турската преса, което хвърли в потрес почитателите на актьора. Според публикациите причина за преместването е невръстния син на семейството. Османският Брад Пит искал наследникът му да получи английско образование. За малкия Курт Ефе вече била избрана лондонска забавачница, а също и престижно частно училище, в което да е първокласник през 2028 г.

Семейство Татлъту притежава апартамент в английската столица от около година – припомнят медиите. Къванч купи имота през 2023 г. за 670 хил. паунда, а в нотариалния акт записа като собственик момченцето си.

„Нямаме желание да се местим във Великобритания. Резиденцията ни в Обединеното кралство ще ползваме само за ваканции“ – сподели тогава звездата от „Перла“.

Сега обаче с жена си Башак Дизер явно са променили намерението си – решили са да сменят трайно местожителството си. Медиите припомнят, че най-популярният турски актьор има къща в Гърция за 1 млн. евро, а също и жилища в Истанбул.

Подобно на Къванч Татлъту своя собственост в Лондон има и друго звездно семейство – Халит Ергенч и Бергюзар Корел.


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Дипломант и старши вишис от ПУЦ Хард-Върт, 10.02.2024 09:24

    Разстърсващи новини! Половин България страда и ридае за това, че битвито я лиши от най-суперските и яки, до степен на ненагледни османски сере-яли. Немате си на съставление, колко ного ни ощетихте вие началниците от битвито!Тези сере-яли бяха по-важни и от хелия в химиосверата за нас! Беха на суперско високо художествено ниво. Мега атристичен стандарт. Стефан Спилбърг и Вилиям Шекспир газ уринират от ревност, като ги гледт. Ако се явят на Платинения Оскар, нема начин да не грабнат първите места за СенарииЙ, за реджисура и за мъшки и женски главни роли, а и за второстепени роли. А какво стана със световно неизвестния актьор Сюргюн Карабаджак? Къде го отвя вятъра на промяната? Реклама: Заменяме българската национална доктрина, много запазена, бая прашясала, не употребявана от 80 години, за 2-3 османски сере-яла!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак