Зрителите на bTV Story ще станат част от световната премиера на модерната продукция

Свързани новини

07.12.2023 17:03

Къванч Татлъту приветства българските зрители в Семейството(ВИДЕО)

Видян 2133 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Зрителите на bTV Story ще станат част от световната премиера на модерната продукция с участието на турския Брад Пит и очарователната Серенай Саръкая

Със специално лично обръщение, което може да видите ТУК,  най-харесваният турски актьор Къванч Татлъту кани българските зрители да се насладят на премиерата на най-новия сериал с негово участие – „Семейството“. Модерната продукция, която разбуни духовете в южната ни съседка с нестандартния си сюжет, основа на който е психоанализата, тръгва у нас в ефира на новия семеен канал bTV Story в деня на неговия старт – 11 декември (понеделник). Епизодите ще бъдат показвани всяка делнична вечер от 19:00 ч. и ще вървят паралелно с премиерното излъчване на поредицата в Турция и в още 80 страни по целия свят.

В „Семейството“ Къванч влиза в ролята на Аслан – собственик на нощен клуб и глава на влиятелната фамилия Сойкан. Той поема сенчестия бизнес на семейството си след самоубийството на баща си и с всички сили се стреми да го спаси и изсветли. Неочакваната поява на Девин (в чийто образ влиза ослепителната Серенай Саръкая), обаче, преобръща както неговия, така и живота на близките му завинаги…

Историята:
По време на самолетен полет от Измир до Истанбул Аслан (Къванч Татлъту) се запознава с Девин (Серенай Саръкая) – млада и амбициозна психоложка, бореща се сама с превратностите на съдбата и готова на всичко, за да защити единствената си близка – своята сестра. Въпреки че принадлежат към два различни свята и имат коренно различни възгледи за живота, двамата се впускат в бурен любовен романс с непредвидими последствия…

Аслан отвежда любимата си в семейния дом, където с железен юмрук управлява властната му и амбициозна майка Хюлия (Нур Сюрер). През всички тези години тя е съумяла да сплоти фамилията си в духа на тотален матриархат и за нея семейните ценности са над всичко. Хюлия настоява Аслан да живее по нейните правила, но сега се сблъсква с най-големия си страх – да не изгуби авторитета си пред него – в лицето на находчивата Девин.

Провокирана от собствените си демони, психоложката решава да изследва членовете на новата си фамилия и да разбере какво се крие отвъд привидната хармония. Тайните, които разбира с помощта на психоанализата, обаче, променят из основи представата ѝ за „Семейството“. Дали по този начин Девин няма да рискува отношенията си с Аслан, зрителите ще разберат в епизодите на премиерната поредица – от 11 декември (понеделник), всяка делнична вечер от 19:00 ч. по bTV Story.

Актьорите:
Със „Семейството“ Къванч Татлъту бележи завръщането си на малкия екран в Турция след 4-годишна пауза. Негова екранна партньорка е една от най-популярните актриси в южната ни съседка – Серенай Саръкая, позната на зрителите на bTV с ролите си в „Кварталът на богатите“ и „Божествено“. За съвместната си игра, преди броени дни двамата бяха отличени за „Екранна двойка на 2023 г.“ на най-престижните телевизионни награди в Турция – „Златна пеперуда“.

За най-нетърпеливите фенове „Семейството“ ще е достъпен 7 дни преди ефир онлайн на VOYO. Потребителите могат да се възползват от специалната оферта да се абонират за услугата срещу 3.99 лв./месец при предплатен едногодишен абонамент на цена от 47.88 лв.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

телец