Свързани новини

28.10.2019 17:30

Луксозен автомобил, корона и 20 000 лв. за Мис Плеймейт 2019

Видян 1761 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Преди няколко месеца 12 красавици бяха избрани от Playboy България да участват в престижния конкурс Playmate Of The Year 2019. Палитрата от изкусителки отново е изключително пъстра и насочена към най-различни и взискателни вкусове за женска красота и харизма.


 


Верни на максимата си, че това не е просто конкурс за красота, а ревю на витални и интересни момичета, организаторите са подбрали и естествени красавици, но и почитателки на естетичната хирургия, спортистки, благодетелки, модели, артисти, певици. Има майки, има учителки, има всичко! За поредна година страстите около конкурса ескалират непосредствено преди големия финал, а изкусителките цяло лято продължават с пълна сила  кампанията си и се надпреварват, коя ще качи по-горещи снимки в Instagram канала си и коя ще забърка по-гореща история около себе си, за да привлече вниманието. Медиите спрягат различни участнички за евентуални носителки на титлата Мис Плеймейт, а междувременно - гласуването продължава още две седмици на www.playboy.sportal.bg


 


На церемонията обаче, само една - тази, събрала най-много гласове, както от журито, така и от платформата за гласуване, ще си тръгне с големите награди, които тази година надминават всички очаквания. Освен задължителната награда от екзотични летувания с яхта, носителката на титлата Playmate Of The Year 2019 ще заблести с ръчно изработена корона с кристали от Aviel HandMade, ще си тръгне с чек на стойност 20 000 лв, която и ще подкара чисто нов луксозен автомобил Alfa Romeo, модел Giulia, скрил под капака си внушителните 280 коня. Да, тази година Playboy надминават и най-смелите мечти на участничките…Гласуването ще приключи на 2 ноември, по време на зрелищна церемония за финала на конкурса Playmate Of The Year 2019, която ще започне точно в 21:00 ч. Събитието традиционно се превръща в най-горещата точка на есенно-зимния светски сезон, а домакин тази година ще е в зала ЕФЕ на хотел „Маринела”. Желаещите да станат част от него могат да научат как на официалната Facebook страница на Playboy Bulgaria или на телефон за резервации +359 879 333 999.


 


След като най-сексапилната българка за 2019 година бъде избрана, вечерта ще продължи с грандиозен финал на тридневния шоу – на сцената на Mega Megami ще пее едно от най-обичаните и утвърдени имена на българската клубна сцена – певицата Преслава.

 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв