30.05.2017 14:25

Маги Джанаварова посреща лятото с баладата Сама

Видян 1319 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Певицата с един от най-запомнящите се и пленяващи гласове в българската музика Маги Джанаварова посреща лятото с ар енд би баладата „Сама“. След повече от две години работа по песента, почитателите вече могат да й се насладят, заедно с красивото арт видео, което показва красотата на българската природа.


„Един ден Нора Караиванова за пореден път ми сподели, че е написала нова песен и ми предложи да я чуя. Аз се буквално се влюбих в нея и всеки път, когато се виждахме исках да ми я пуска. И след един ден в студиото на Dexter, тя ми каза: „Подарявам ти „Сама“, искам да ти я подаря!“. Това е един от най-хубавите подаръци, които някой някога ми е правил!“, разказва Маги Джанаварова. Видеото на „Сама“ е заснето в красивите гори на село Владая, разположено в северозападните поли на Витоша. Именно там целият екип открива природната картина, която в допълнение с арт инсталациите, дело на Дия Николова най-добре ще предаде цялата емоция, която носи проекта. Във видеото за първи път Маги Джанаварова свири на виолончело, което до момента не беше използвала в музиката си.


„Работихме по „Сама“ много дълго време. Въпреки, че предстои лято, реших да я пусна точно сега, защото такова е силното ми вътрешно усещане. Аз имах определена насока, в която да се развие песента - исках да е тежко ар енд би, това е любимият ми стил музика. Надявам се хората да усетят цялата любов и емоция, която вложихме в проекта“, споделя още певицата.


„Сама“ е по текст на Нора Караиванова и Маги Джанаварова, музика на Нора Караиванова и Васко Иванов - Dexter, и аранжимент на Васко Иванов - Dexter. За видеото към песента певицата се довери за пореден път на режисьора Виктор Антонов - Rikk, оператор е Радослав Гочев, арт инсталациите и бижутата са на Дия Николова от Krepej Accessories, а за грима и косата на Маги Джанаварова се погрижи Марина Младенова. „Сама“ се реализира с подкрепата на Музикаутор.

снимка: Георги Муков












Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Ирански прелести

Ирански прелести: Фото на деня

Ирански прелести: Фото на деня

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

риби