"Със своята сурова, непоколебима честност Резерва е забележително издание, изпълнено с прозрения, откровения, самоанализ и трудно извоювана мъдрост за вечната сила на любовта над скръбта. "

Свързани новини

28.10.2022 13:35

Мемоарите на принц Хари с горчиво заглавие и впечатляваща снимка на корицата

Видян 1868 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Принц Хари разкри заглавието и корицата на дългоочакваната си мемоарна книга, а кралски познавачи определиха избора като "конфронтационен" и "поредната атака срещу кралското семейство".

Името Резерва е намек за фразата "Наследникът и резервата", с която се описват Хари и по-големият му брат принц Уилям според позицията им в линията на наследяване.


В описанието на книгата, която трябва да излезе на 10 януари, издателството Penguin Random House твърди, че тя ще върне "читателите незабавно към един от най-разтърсващите образи на ХХ век: две млади момчета, двама принцове, които вървят зад ковчега на майка си, докато светът гледа с тъга и ужас".

"Когато Даяна, принцесата на Уелс, почиваше, милиарди хора се чудеха какво ли си мислят и чувстват принцовете и как ще се развие животът им от този момент нататък. За Хари това е най-накрая неговата история.


"Със своята сурова, непоколебима честност Резерва е забележително издание, изпълнено с прозрения, откровения, самоанализ и трудно извоювана мъдрост за вечната сила на любовта над скръбта. "

Цената на книгата от 416 страници, на чиято корица е изобразен Хари, е 28 паунда за твърда подвързия, а цената на аудиокнигата, озвучена от самия Хари, е 20 паунда.

От Penguin Random House съобщиха, че мемоарите ще бъдат достъпни на английски език в Обединеното кралство, Ирландия, Австралия, Нова Зеландия, Индия, Южна Африка и Канада, а книгата ще бъде публикувана и в превод на още 15 езика, включително испански, италиански, немски и китайски. Испаноезичната версия ще носи още по-красноречивото заглавие Spare: In the Shadow.
 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион