След 10 години отсъствие от театралната сцена журналистката и водеща на Тази неделя по бТВ Петя Дикова отново ще играе в спектакъл

Свързани новини

26.06.2023 10:43

Петя Дикова се завръща с роля в театъра

Видян 1085 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


След 10 години отсъствие от театралната сцена журналистката и водеща на Тази неделя по бТВ Петя Дикова отново ще играе в спектакъл. В постановката Внимание, любов отново ще си партнира с майка си Аня Пенчева. Събира ги продуцентът Кирил Кирилов, чиято е идеята майка и дъщеря отново да играят заедно. Участват още Владислав Карамфилов, по-известен като Влади Въргала, Христо Чешмеджиев и Свежен Младенов. “Зрителите ще видят, че единствено дъщеря ми може да ме детронира, каквото и да значи това. Много си приличаме двете с нея, особено на сцената, не само по гласовете”, разказва Пенчева.


Дебютът на Петя Дикова в театъра е в представлението в Народния театър Рейс. Там тя също играе на една сцена с майка си. Но след като започва работа в бТВ, прекъсва участието си в театъра. Основната тема в представлението е за кризата за любовта, която може да се случи на всички. „Размишления за това как да съхраниш любовта. Много топла, наивна, светла пиеса”, споделя режисьора Олег Степанов. Внимание, любов ще се играе на 7 юли в Открита сцена Сълза и смях в София.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

телец