Антон Порязов в For All Mankind

Свързани новини

07.11.2023 09:55

Порязов в сериал на Аpple Tv

Видян 1787 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Близо една година държа това в тайна, но ето, че моментът дойде!
За мен е радост и щастие, че имах възможността да участвам в един от най-големите сериали на Sony Pictures за Apple TV - For all Mankind с любими актьори като Joel Kinnaman, Wrenn Schmidt, Toby Kebbell и още много други. Стартът на четвърти сезон ще бъде на 10ти ноември! Благодаря на целия прекрасен екип, обичам Ви". Това написа в социалните мрежи актьорът Антон Порязов.

Apple TV+ пуска съвсем нова поредица от своите популярни научно-фантастични сериали за алтернативна история. For All Mankind се завръща за своя четвърти сезон по-късно този месец, след аплодираната му трета глава миналата година.

Вълнуващата научно-фантастична драма представя свят, в който глобалната космическа надпревара никога не е свършвала, хвърляйки светлината на прожекторите върху животите с високи залози на астронавтите на НАСА и техните семейства. Идва от носителя на Еми Роналд Д. Мур и номинираните за Еми Бен Недиви и Мат Уолпърт.

Кастингът на For All Mankind, който се завръща за сезон 4, е воден от звездата от Suicide Squad Джоел Кинаман в ролята на топ астронавта на НАСА Ед Болдуин. Към него се присъединяват Рен Шмид от Nope като инженер на НАСА Марго Мадисън, Еди Гатеги от StartUp като основателя на Helios Дев Айеса и Крис Маршал като астронавта Даниел Пул.


Виж трейлър тук:




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

дева