Звездният музикален тим създава за Рут едно от най-вълнуващите парчета в кариерата й, а видеото добавя визия към неповторимото усещане. „Energy“ е заснет в Музея на минното дело в България, където Years & Years снимат Sweet Talker през 2022 г. За видеоклипа на „Energy“ Рут Колева си партнира с известното продуцентско студио Clamer Design, с режисьор Жоро Манов. С този екип  изпълнителката бива селектирана и на Берлинските музикални награди през 2022 г. за видеоклипа на "Kiss my attitude".

Свързани новини

27.02.2023 11:52

Рут Колева заедно с Уорнър издава нов сингъл

Видян 1683 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„Energy“е брилянтна демонстрация на таланта, довел до признанието на Рут Колева за "най-влиятелния български музикант в социалните мрежи".  Нейната музика звучи в Русия, Азия, САЩ, а „Energy“ добавя поредната перла в короната й от хитове.

В екип с продуценти от световния елит, българската поп сензация разкрива напълно потенциала си в завладяващия нов сингъл „Energy“. Това е третият проект, който излиза в резултат на партньорството на Рут със световния музикален гигант Warner Music Group и една от водещите български музикални компании Орфей Мюзик. Тракът се реализира в сътрудничество с продуцента базиран в  Лос Анджелис Георги Линев (Kan Wakan) и Илиана Недялкова, автор на хитовия сингъл на ZYAN "Entertainer".

“Energy”  може да слушате във всички музикални дигитални платформи още сега:
Ruth Koleva - Energy (lnk.to)




Звездният музикален тим създава за Рут едно от най-вълнуващите парчета в кариерата й, а видеото добавя визия към неповторимото усещане. „Energy“ е заснет в Музея на минното дело в България, където Years & Years снимат Sweet Talker през 2022 г. За видеоклипа на „Energy“ Рут Колева си партнира с известното продуцентско студио Clamer Design, с режисьор Жоро Манов. С този екип  изпълнителката бива селектирана и на Берлинските музикални награди през 2022 г. за видеоклипа на "Kiss my attitude".

Свикнали да очакваме неочакваното от Рут, биографията й на изпълнител и обществена личност говори сама за себе си. Рут Колева освен една от най-изявените млади певици в България, е символ на „глас за равенство“ и изключителен артист, способен да влияе на обществените промени.  Не е изненадващо, че наскоро тя беше поканена да изнесе лекция в престижния музикален колеж "Бъркли", където нейната поп чувствителност бе възторжено приета от новото поколение артисти.  

Българската публика може да съпреживее 100% Рут на 17-ти май в "Зала България".  Концертът е  ретроспекция и годишнина от издаването на албума "R U T H“, продал над 30000 копия в Япония.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

телец

Доста неща имате за вършене

Доста неща имате за вършене. Преценявайте правилно кое