Свързани новини

15.12.2020 14:34

Съзвездие от любими артисти в новогодишната програма на БНТ

Видян 2771 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На Рождество Христово Българската национална телевизия ще излъчи специална музикална програма „ХВАЛИТЕ ГОСПОДА -  шедьоври на православната музика“, която беше заснета за Коледа. В духа и светостта на празника ще звучат изящните изпълнения на едни от най-добрите вокали на България – камерен ансамбъл „Св. Йоан Кукузел – Ангелогласният“ с диригент Кристиан Попов; хор на Националния фолклорен ансамбъл „Филип Кутев“ с диригент проф. Елена Кутева; хор „Ваня Монева“ с диригент Ваня Монева. В ролята на сладкодумен разказвач за смисъла и посланията на православната музика ще влезе иконом Кирил Попов от Софийския митрополитски катедрален храм „Св. Неделя“. Режисьор на продукцията е Стефан Стефанов, оператор -  Николай Илиев. Гледайте „ХВАЛИТЕ ГОСПОДА -  шедьоври на православната музика“ 25 декември от 13:25 часа по БНТ1.


 В духа на станалата вече дългогодишна традиция и този път Българската национална телевизия създаденова, незабравима, забавна и с много настроение новогодишна шоупрограма.


 На 31 декември 2020 г. от 20:30 по БНТ 1 ще започне„НОВОГОДИШНА ЩРЪКЛИЦА“. В главните роли ще видите звездните комедийни актьори:  Татяна Лолова, Любо Нейков, Албена Михова, Филип Аврамов, Мая Бежанска, Виктор Калев и други. Ще пеят обичаните от всички певци: Николина Чакърдъкова, Бинка Добрева, Гуна Иванова, Нелина, Софи Маринова, Румяна Попова, Орлин Горанов, Илия Луков, Елица Тодорова, оркестър „Карандила“, виртуозния цигулар Венци Такев и много други.  Настроението ще е толкова голямо и силно, че направо ще „пощръклеем“!Режисьор и сценарист на „НОВОГОДИШНА ЩРЪКЛИЦА“ е Димитър Шарков, а отговорен оператор - Димитър Митов. Разбира се, че празничната нощ и Новата година ще посрещнем с наздравици, усмивки, музика и много смях. Всичко това ще забавлява зрителите на Българската национална телевизия с празничната програма „НОВА ГОДИНА С БНТ“, която ще започне от 22:15 ч . на 31 декември 2020 г. Повече от два часа забавни моменти, неочаквани обрати, както и специална изненада за празника, която ще дойде от морската столица – Варна.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв