Сериалът Фрейзър

Свързани новини

30.10.2023 15:46

Сериалът Фрейзър отново е тук

Видян 845 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


SkyShowtime разкри, че първите два епизода на новия сериал Frasier с участието на Келси Грамър, който отново влиза в ролята на Фрейзър Крейн, донесла му награда Emmy, ще се предлагат за стрийминг ексклузивно на платформата от 3 ноември, като всеки петък ще има нов епизод.


Заснети пред жива публика в студио на Paramount Studios в Лос Анджелис, 10-те епизода на новия сериал проследяват Фрейзър Крейн (Грамър) в следващия етап от живота му, в който той се завръща в Бостън. Там го очакват нови предизвикателства, нови отношения и една или две стари мечти, които в крайна сметка трябва да осъществи. Фрейзър е отново тук!


Освен Грамър в новия сериал ще видим и Джак Кътмор-Скот в ролята на Фреди, синът на Фрейзър; Никълъс Линдхърст в ролята на Алън, стар приятел на Фрейзър от колежа и университетски преподавател; Токс Олагундойе в ролята на Оливия, колежка на Алън и ръководител на катедрата по психология в университета;


Джес Салгейро в ролята на Ив, съквартирантката на Фреди, и Андърс Кийт в ролята на Дейвид, племенника на Фрейзър. Зад Frasier стоят сценаристите Крис Харис (How I Met Your Mother) и Джо Кристали (Life in Pieces), които са и изпълнителни продуценти заедно с Келси Грамър, Том Русо и Джордан Макмеън. Сериалът е продуциран от CBS Studios съвместно с компанията на Грамър, Grammnet NH Productions.


Първите два епизода на новия сериал са режисирани от легендарния режисьор и създател на телевизионни заглавия Джеймс Бъроус, който е известен най-вече с работата си като изпълнителен продуцент, режисьор и един от създателите на получилия високи оценки от критиката сериал Cheers, както и на оригиналните сериали Frasier, Will & Grace и Dear John. Сериалът се разпространява от Paramount Global Content Distribution. Тази година се навършват 30 години от телевизионната премиера на оригиналния сериал Frasier, който все още държи рекорда за най-много спечелени награди Emmy за комедиен сериал със своите 37 спечелени награди и 107 номинации. Оригиналният сериал също се предлага за стрийминг по SkyShowtime.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

телец