Сериалът Момичетата в автобуса

Свързани новини

07.02.2024 16:25

Сериалът Момичетата в автобуса разкрива борбата за Белия дом

Видян 1319 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Оригиналният драматичен Max Original  сериал "Момичетата в автобуса" дебютира с първите си два епизода на 14 март, последвани от по един нов епизод седмично до 9 май в стрийминг платформата HBO Мах.


Продукцията на Warner Bros. Television  приканват зрителите да се отправят към предизборна кампания заедно с четири журналистки, всяка от които се различава по своя стил на отразяване и характер. Историята се фокусира върху Сейди Маккарти (Мелиса Беноист), журналистка, която романтизира отминалата епоха на отразяване на кампании и зарязва целия си живот, за да получи шанс да отразява борбата на кандидат за президент за вестник. Сейди се присъединява към автобуса и в крайна сметка се сближава с три конкурентки - Грейс (Карла Гуджино), Лола (Наташа Бехнам) и Кимбърлин (Кристина Елмор). Въпреки различията си, жените се превръщат в семейство с място на първия ред за най-голямата сапунена опера в града - битката за Белия дом.


Ролите са поверени на Мелиса Беноист, Карла Гуджино, Наташа Бехнам, Кристина Елмор, Брандън Скот, Грифин Дън, Марк Консуелос и Скот Фоли. Сериалът е вдъхновен от опита на Ейми Чозик като политически репортер в предизборния автобус с множество кандидати за президент и мемоарната й книга от 2018 г. "Chasing Hillary". Ейми Чозик и Джули Плек са изпълнителни продуценти заедно с Рина Мимун, Грег Берланти, Сара Шехтер, Лий Лондон Редман и Маркос Сиега. Джеси Перец (Сестра Джаки, Офисът) е изпълнителен продуцент и режисьор на пилотния епизод, а Беноист е продуцент. Сериалът е дело на Berlanti Productions в сътрудничество с Warner Bros. Television.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

скорпион