Васил Найденов с голям концерт в София

Свързани новини

30.10.2023 15:00

Васил Найденов с голям концерт в София

Видян 872 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Легендата на българската естрада - Васил Найденов, ще представи специален самостоятелен концерт на живо - на 11 ноември (събота) в столичната зала PIROTSKA 5 Event Center. Събитието е с начало 22:30 ч., а вратите на залата ще бъдат отворени в 21:00 ч. Един от най-обичаните изпълнители, идол за много от днешните български звезди, ще представи само най-големите си хитовe обожавани от не едно поколение фенове на звездата. В съботната вечер на 11 ноември ще звучат емблематичните - „Сбогом, моя любов“, „Всичко ми е наред“, „Синева“, “По първи петли”, „Телефонна любов“ и много други.

 Васил Найденов е един от най-обичаните български изпълнители за всички времена. Музикалните му изяви започват през 1969 г. с Румен Бояджиев, Данчо Караджов и Георги Мишев в групата „Златни струни“. Звездата му изгрява през 1979 г., когато печели Първа награда на фестивала „Златният Орфей“, а песента от филма „Адаптация“ по музика и аранжимент на великия композитор Митко Щерев е обявена за „Мелодия на годината“. От този момент популярността му расте, а почти всяка негова песен се превръща в шлагер: „Откровение“, „И утре е ден“, „А дали е така“. Следва „Диана Експрес“ и първата песен „Синева“, която му носи не само слава, но и прякора Васко Синевата. Последната група, в която участва преди началото на соловата си кариера е „Тангра“. През годините, песните му били част от много български филми и сериали, а музикалните му феновете от различни поколения у нас са хиляди. Концертът на Васил Найденов на 11 ноември в PIROTSKA 5 ще зареди с горещи емоции и страхотно настроение всички присъстващи, а цялото изживяване в залата ще бъде на изключително ниво - с най-доброто техническо озвучаване, визия и осветление.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Опитайте се да подобрите отношения


Опитайте се да подобрите отношения или да изгладите