Шампионите в борбата Армен Назарян и Вагинак Галустян са наградени сьс златен медал на КГМСН за значителния си принос в борбата.

Свързани новини

26.03.2024 10:40

Армен Назарян и Вагинак Галустян с награда за значителен принос в борбата

Видян 1515 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шампионите в борбата Армен Назарян и Вагинак Галустян са наградени сьс златен медал на КГМСН за значителния си принос в борбата.

Борците по гръко-римски стил, двукратен олимпийски шампион, световен троен, европейски шампион на шестицата Армен Назарян и шампионът на световното първенство Вагинак Галустян са наградени със златен медал на КГМСН за значителния си принос

Наградите бяха връчени на именитите спортисти от министъра на образованието и науката на РА Жана Андреасян.
"Заради вашите победи обществото ни изпита неописуеми емоции и ентусиазъм. Сигурен съм, че с вашия пример сте вдъхновили много от нашите деца да спортуват. Несъмнено до спортните ви постижения и медали това ще има по-символично значение, но отново е начин да оцените инвестицията си", заяви министърът на образованието и науката.

Заместник-министърът на КГМС Карен Гилоян също оцени приноса и традицията на известните спортисти.

"Приятно и обвързващо е, когато атлети с бивша спортна история се оценяват. Днешните победи в големите спортове не са случайни. Те са резултат от вниманието на държавата", заяви Вагинак Галустян в благодарната си реч.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.