Курортът Мальовица притежава една от най-дебелите снежни покривки, което го прави притегателно място за любителите на ски и сноуборд

Свързани новини

16.02.2022 13:38

Фантастична семейна ски-почивка в хотел Мальовица

Видян 1680 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Планината Рила е уникална по своята красота, а и е най-високата  между Алпите и Кавказ. Очарованието на белите върхове привличат многобройни туристи към курорта Мальовица, който предлага отлични условия, както за зимни спортове, така и за настаняване.



    Пълноценната почивка е ключът към доброто здраве. Ето и няколко причини, които ще Ви убедят да се отдадете на заслужен и разпускащ релакс с цялото семейство.




Невероятна природа




Природата в подножието на връх Мальовица е уникална и това е пословично, а красотата на белите върхове ще Ви накарат да затаите дъх и да се насладите на очарованието им. Курортът Мальовица притежава една от най-дебелите снежни покривки, което го прави притегателно място за любителите на ски и сноуборд.




Хотел Мальовица е разположен до пистите и всички стаи предлагат вълшебна гледка към заснежените планини. Най-високата планина в България предлага изключителни възможности за любителите на разходките. Дори и през зимата ще можете да се насладите на нейното очарование, стига да сте добре екипирани. Курортът Мальовица изобилства от множество вълнуващи пътеки, които заслужават внимание.




Спорт

Курортът Мальовица предлага не само ски писти с отлични условия, подходящи, както за начинаещи, така и за напреднали. В близост до зоната за първи уроци по ски и сноуборд е обособена и специална писта за спускания с шейни и туби, които се предлагат на място.

От курорта Мальовица започват някои от най-популярните планински машрути. Можете да направите преход до връх Мальовица, Седемте рилски езера, Рилския манастир и още много дуги.

В курорта ще се заредите с положителни зимни емоции.




Пълноценноо семейно изживяване




Много често почивката с деца е трудно съвместима със спокойствието.



Децата се забавляват шумно, а родителите мечтаят за спокойствие. Добрата новина е, че в хотел Мальовица има решение. Между хотела и пистите се намира трасето за спускане с шейни, където татковците могат да наглеждат децата, а майките да се отдадат на заслужена почивка в изцяло новия релакс център, който гледа точно към мястото за спускане с шейни. А по-късно родителите да се разменят. Времето на родителите, прекарано в спокойствие и пълен релакс в богатия релакс център, ще бъде несравнимно.




    Сауните, контрастните душове, джакузитата, невероятните масажи и всички останали процедури имат чудесно влияние върху хората. Няма нищо по-разтапящо от горещата сауна след подвизи на ски пистите или пък отпускащ мускулатурата масаж.




    Кулирани изкушения




    След като сте подарили на тялото си спокойствие и божествени масажи е време да се насладите и на качествена и вкусна храна.




    Менютото в ресторанта на хотел Мальовица изобилства от изключителни кулинарни шедьоври. Обърнато е внимание не само на традиционната българска кухня, а и на ястия за хора, които държат да се хранят здравословно. Ще можете да се насладите на месни специалитети, вкусни десерти и отлична селекция от качествени вина.




    След стреса на ежедневието е безценно да знаем, че има място, където ще се погрижат да си починем качествено и да се насладим на страхотна храна.




    Добрата ваканция е хармония, отлични услуги и възможности за релакс. Можете да откриете всички предпоставки за невероятна почивка в хотел Мальовица.





Галин Николов, който буквално преди две седмици беше отстранен като изпълнителен директор на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури, е глобен от оглавяваната все още от Сотир Цацаров комисия с 5000 лева, защото назначил брата на своята съпруга на по-висока длъжност и срещу по-голямо месечно възнаграждение, вместо да си направи самоотвод. Николов може да обжалва пред съда.




С друго свое решение Антикорупционната комисия е взела решение за внасяне в различни съдилища в страната на искове за отнемане на незаконно придобито имущество за над 25 милиона лева.



Едната от исковите молби е срещу  Георги Попов, обвинен, че е част от престъпната група на намиращия се в Дубай Васил Божков, и е за 19 милиона лева.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

водолей

Днес е подходящ момент да изследвате своите мисли

Днес е подходящ момент да изследвате своите мисли,