Йоан Богданов

Свързани новини

14.06.2023 14:30

Хърватия ще спечели Лигата на нациите: Й. Богданов

Видян 2536 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Всичко, което Йоан Богданов прогнозира през месец март, свързано с миланския гранд Интер, на който симпатизира се случи. Нерадзурите успяха да вземат купата на Италия и стигнаха финала в Шампионската лига. Там обаче отборът на Индзаги отстъпи минимално на Манчестър Сити, а специалистът не бе гарантирал успех на своите.


”Не мога да кажа, че не съм вярвал в Интер, че има сили да вземе финала.Признавам обаче че осъзнавах силата на съперника и знаех, че всичко може да се случи.Интер заслужаваше повече трофея, защото бе по-добър на финала, но в крайна сметка Ман Сити е най-добрият тим в Европа през този сезон и заслужено успя. Както каза Симоне Индзаги Интер скоро ще стигне пак до финала в Шампионската лига и този път ще го спечели!Днес футболният акцент рязко се измества към финалната четворка в третото издание на лигата на нациите.


Футболната аудитория у нас е запозната, че клубните ми пристрастия към Реал Мадрид и Интер не вървят с такива към националните отбори на Испания и Италия и при чуждестранните винаги подкрепям Португалия и Англия.На полуфиналите в лигата на нациите  този път обаче не достигна нито един от двата.При това положение  се надявам и стискам палци, че Хърватия ще спечели купата в неделя.Ватрените гостуват на домакина Нидерландия днес  и си мисля, че момчетата на Далич са по-класни и ще спечелят.Интересен факт е, че на Световното през 1998  Хърватия надделя именно над лалетата в мача за трето място, печелейки първите си медали от Мондиал.


Като цяло и аз смятам като букмейкърите, които считат, че четирите отбора, достигнали до финалното каре, са равнопоставени шансове за триумф.Другият полуфинал утре между Италия и Испания ми мирише на продължения и дузпи.Най-добрата ми прогноза на Световното в Катар бе свързана с това, че усещах , че Хърватия пак ще стигне далеч.Те станах трети през декември, дано и сега им бъда на късмет.Освен бронзовите медали през 1998 и 2022 ватрените са световни вице шампиони от шампионата на планетата преди 5 години.Определено ще им отива да добавят и красивия трофей от лигата на нациите в престижната си визитка.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв