Кобрата отстъпи на британеца в реванша между двамата с неединодушно съдийско решение.

Свързани новини

12.07.2022 09:27

Кубрат Пулев не мисли да спира с бокса

Видян 5808 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нямам намерение да спирам с бокса. Това заяви най-добрият ни боксьор в тежка категория Кубрат Пулев при пристигането си късно снощи на Летище София след двубоя с Дерек Чисора в зала „О2“ в Лондон, предаде БГНЕС. Кобрата отстъпи на британеца в реванша между двамата с неединодушно съдийско решение..


„Той не беше толкова пасивен, не беше чист, красив бокс, а извън границите на спорта. Видяхте, че съдията санкционираше някои неща, както той си преценяваше. Чувствам се зареден и удовлетворен – това е, 2-1 съдийски гласа“, започна той.


„Не мисля, че някой може да блокира нещо. Винаги търся причината в себе си. За мен това е успехът“, каза още Кобрата и отговори относно това дали възнамерява да се откаже от спорта след изказването на промоутъра Еди Хърн, че загубилият мача в събота трябва да окачи ръкавиците: „Нямам такова намерение, чувствам се перфектно кондиционно. Трябваше да бъда перфектен, да го смажа, за да не завися в края от съдиите“.


„Аркадите ми не са от удари, те са по-скоро от глави. Но, знаете, че професионалният бокс е и малко мръсна игра. За мен ще е истинско удоволствие да се бия в България, макар че вече сме на преговори за трети мач“, добави той по отношение на евентуален мач на родна земя.


„Не сме стабилни в подкрепата си. На всички хора, които ще избълват лоши неща по мой адрес, не ги приемам с лоши чувства, а напротив, с любов. Малко хора в България разбират от бокс, трябва да се оценяват успехите. Нищо не ме притеснява. Да се надяваме октомври-ноември да се завърна на ринга – спрямо противника в събота трябваше да е по-различна стратегията, но понякога всичко се случва много бързо“, завърши Кобрата, като изрази надежда да е отново на ринга в края на годината.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Ирански прелести

Ирански прелести: Фото на деня

Ирански прелести: Фото на деня

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв