20.06.2016 16:15

Лудогорец започва атаката на ШЛ срещу черногорци

Видян 1222 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шампионът на България Лудогорец ще играе с Младост (Черна гора) във втория предварителен кръг от Шампионската лига, отреди днешният жребий. Тимът от Разград ще бъде домакин в откриващия мач. Първата среща на орлите ще се състои на 12/13 юли, а реваншът - на 19/20 юли.



Отборът на Младост е воден от местния специалист Никола Ракойевич - Пецо. Най-големият успех на клуба на международното поле е през 2013 година, когато достига до третия предварителен кръг в Лига Европа. Там обаче черногорците отпадат от Севиля след загуби с 1:6 и 0:3.



От другите ни участници в турнирите на стария континент отборът на Левски, който единствен от представителите ни в Лига Европа ще започне участието си от втория квалификационен кръг, ще играе с Марибор (Словения). Сините гостуват в първия мач на 14 юли, а седмица по-късно е реваншът в София.



Берое Стара Загора пък ще се изправи срещу босненския Радник (Биелина) в първия квалификационен кръг от Лига Европа. Заралии, които честват своя вековен юбилей тази година, ще бъдат домакини в първия двубой на 30 юни. Реваншът в Биелина е седмица по-късно - на 7 юли. При успех над босненския тим Берое ще се изправи срещу победителя от двубоя между Атлантас Клайпеда от Литва или ХИК Хелзинки от Финландия.  На 30 юни и 7 юли играе и последният от българските евроучастници Славия София, който ще се бори с полския Заглебие. При евентуален успех в първия кръг белите ще се премерят сили със сръбския Партизан, където са Валери Божинов и Иван Бандаловски.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

козирог