Момчетата се раздават страшно много, твърди Соколов

Свързани новини

20.06.2022 15:35

Отборът е млад, с голям потенциал и огромно желание: Цветан Соколов

Видян 1816 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Голямата звезда на волейболния отбор на България Цветан Соколов призова за подкрепа към младия ни тим и изказа мнение, че съставът ни показва огромно желание и потенциал за сериозно израстване. Нашите загубиха и четирите си мача на старта на Лигата на нациите в Канада, а сега предстоят четири срещи в София - от 21 юни до 26 юни, в същата надпревара.




"Аз съм сигурен, че на родна земя, пред собствена публика нещата ще стоят по коренно различен начин. Момчетата ще усетят подкрепата - каза Соколов, който е контузен и няма да играе и в тези двубои.  Надявам се да зарадваме публиката, сигурен съм, че ще дойдат много хора. Ние сме в момент на подмладяване на отбора.


 


Момчетата се раздават страшно много. От видяното от предишните мачове мога да потвърдя, че личи голям потенциал и огромно желание. От това, което виждам - всеки един на игрището се раздава на максимум, със страхотно желание, със страхотен хъс, което наистина е най-важното. И както ви казах - победите ще дойдат скоро. За мен назначаването на Николай Желязков за селекционер е много добър избор. Българин е, отделно играчите го познават. Имат страхотно отношение един към друг, има взаимно разбирателство между треньора и играчите. По време на тайм-аут се разбират с две думи, само с поглед знаят какво трябва да направят, къде трябва да отидат”, каза още Соколов.


 


България среща Иран (21 юни), Австралия на 24-ти, САЩ ден по-късно и Бразилия на 26 юни в София в следващите си четири двубоя. Всички са от 20 часа в Арена Армеец.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

телец