Свързани новини

10.01.2020 14:37

Програма и очаквания от 19 кръг на Серия А

Видян 2283 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Задава се 19-ият кръг в Калчото. Кръг, след който ще сме преполовили сезона, а по всички етажи на класирането е много оспорвано и интересно. Разбира се, битката за титлата представлява най-голям интерес, но борбата за Европа и за оставане в елита ще бъде жестока, пише Gong.bg. Очаква ни един изключително интересен кръг, в който можем да отличим 3 сблъсъка. Лацио Наполи, Интер Аталанта и Рома Ювентус.


 


Каляри - Милан


 


В събота следобед от 16.00 на Сардения арена пристига Милан за едно изключително тежко гостуване. Домакините навлязоха в лоша серия и натрупаха 3 поредни поражения. Тези 3 последователни загуби обаче не попречиха на сардинци все още да са в зона Европа. През седмицата капитанът на тима Раджа Наинголан заяви, че времето за грешки е приключило и всички са мотивирани най-после да спечелят. При Милан не се усеща особено подобрение. Мениджърът Стефано Пиоли продължава да търси идеалните 11, а и точната тактическа постройка за своя отбор. Многократно вече се изказаха най-различни специалисти, според които в Милан просто няма лидери и хора с характери. Трансферът на  Кжищоф Пятек в Тотнъм изглежда почти сигурен и се очаква много скоро нападателят да премине медицински тестове и да парафира със „шпорите“.  Интересът към Златан Ибрахимович продължава да е голям и ще бъде интересно да разберем, дали шведът ще получи шанс да стартира още от първата минута? Много труден двубой и за двата отбора, които все още търсят най-добрия си облик. Страхотното начало на кампанията за Каляри започва да избледнява, а Милан така и не съумява да намери верния път.


 


Лацио - Наполи


 


Още един интересен и вълнуващ мач от съботната програма. От 19.00 на Олимпико ни чака страхотно дерби. Лацио продължава да чупи  рекорд след рекорд и похвалите към „римските орли“ не спират. Впечатляващата форма на Чиро Имобиле също продължава, като той вече има 19 попадения на своята сметка. Тифозите на бианко-челестите мечтаят смело и в момента всичко за отбора от вечния град изглежда прекрасно. Сега в Рим пристига разклатения Наполи. Неаполитанци имат един кошмарен сезон и не се вижда изход от кризата. За отбора от Неапол титлата отдавна е  мечта, а най-лошото за тифозите е, че тимътт на Дженаро Гатузо просто не играе добре. Това не е Наполи, с който бяхме свикнали в последните години, но сезонът е дълъг. Наполитанците тепърва имат да играят мачове за купата на Италия, а и  двубои срещу Барселона в шампионската лига. Ако гледаме моментната форма на двата ттима, Лацио е големият фаворит в този мач, а дали ще успее да спечели ще разберем в събота вечер.


 


Интер - Аталанта


 


От този мач се очаква много. Събота вечер, 21.45 на Джузепе Меаца ни чака  истински спектакъл. Очакванията към този мач са толкова големи, заради невероятната форма, в която се намират и двата клуба. „Нерадзурите“ продължават да са лидери в серия А, а Аталанта е в серия от 2 последователни победи с  5:0. Атомното дуо Лукаку Мартинес няма спирка, а от другата страна са Дуван Сапата, Йосип Иличич и Папо Гомес. Аталанта вече си осигури услугите на Матия Калдара, а дали звездата на Тотнъм Кристиан Ериксен ще пристигне в Милано, ще разберем скоро.  Твърди се, че Интер и Оливие Жиру също са се разбрали, така че на трансферния пазар е доста интересно. В съботната вечер Интер и Аталанта излизат в един вълнуващ мач, в който всичко е възможно.


 


Удинезе - Сасуоло


 


В неделя на обяд от 13.30 програмата откриват Удинезе и Сасуоло. „Зебрите“ определено стабилизираха своето представяне. Голямата звезда на тима Родриго Депол продължава да бележи и да носи радост на тифозите. Очевидно Лука Готи върши доста добра работа на треньорската скамейка и отборът от Удине поне засега не мисли за своето оцеляване. Победите срещу Каляри и Лече вдъхнаха още повече самочувствие в играчите и Сасуоло не го чака никак лесен мач в неделния ден. „Неровердите определено разочароват напоследък. Тимът натрупа серия от лоши резултати, а се вижда, че Доменико Берарди много липсва на тима. Единственото, което спасява Сасуоло към момента е добрия точков актив, но това няма да продължи дълго. На няколко пъти вече светна лампичката за гостите и ако те не подобрят изявите си, скоро опасната зона ще изглежда застрашително близо.


 


Фиорентина - СПАЛ


 


Това домакинство е задължително за виолетовите, ако те наистина искат да тръгнат нагоре. Много наивно „виола“ изтърва победата в Болоня в миналия кръг и сега трите точки изглеждат задължителни. Тепърва Джузепе Якини трябва да изгражда облика на този отбор, но все повече се налага мнението, че на Фиорентина му липсва класа. Франк Рибери е контузен за дълго, а липсата му определено се усеща.  Нападателят Патрик Кутроне почти сигурно  ще бъде привлечен в състава, но дали той е точното решение за атаката на „ла виола“, ще разберем. СПАЛ със зъби и нокти продължава да се бори за своето място в елита на Италия. Леонардо Семпличи и хората му все още имат живи надежди за спасението си, но времето лети и мачовете стават все по-малко. Тук Фиорентина е длъжен да спечели, ако иска по някакъв начин да покаже  своите амбиции за бъдещето. Големи амбиции,  печелене на купи, неща, за които Босът Комисо непрекъснато говори.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

рак