A1
01/03

Свързани новини

26.09.2023 15:22

A1 пусна нов смартфон със собствената си марка – A1 Alpha Eco

Видян 5291 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

А1 Alpha Eco е създаден с мисъл за природата и предлага отлично съотношение между цена и качество

А1 представи нов смартфон със собствената си марка – A1 Alpha Eco. Четвъртото поколение на A1 Alpha предлага отлично съотношение между цена, функции и технически характеристики. Смартфонът е проектиран с мисъл за околната среда и е получил Eco Rating 82.

A1 Alpha Eco предлага иновативни функции на камерата, които позволяват на всеки потребител да покаже уникалния си стил и творчески усет. Телефонът има 50 MP тройна основна камера с изкуствен интелект, а селфи камерата е 8 МР с допълнителни функции за разкрасяване на снимките.

Качеството на екрана е по-важно от всякога, тъй като все повече хора прекарват времето си именно със смартфон, гледайки клипове и филми, и общувайки в социалните мрежи. А1 Alpha Eco има 6,75-инчов IPS дисплей с HD+ резолюция и 90 Hz честота на опресняване. За да намали умората на очите, екранът е снабден с иновативната технология NXTVISION и излъчва 30% по-малко синя светлина, което осигурява по-голям комфорт.





Смартфонът разполага с двойни говорители, така че потребителите могат да се потопят в съдържанието, независимо дали гледат филм, играят, или слушат музика. А1 предлага модела в комплект с безжични слушалки ttec Mode за случаите, когато използването на говорителите не e удачно.

A1 Alpha Eco е проектиран с мисъл за околната среда и има Eco Rating 82. Методологията Eco Rating има за цел на помогне на потребителите на смартфони да изберат по-устойчиви модели и така да намалят вредното влияние върху природата. Eco Rating е приета от повечето по-големи телекомуникационни оператори и производители на устройства, като оценява целия жизнен цикъл на мобилните телефони – суровините, използвани за направата на устройството, енергийната ефективност, продължителността на експлоатационния живот, възможностите за ремонт и рециклиране, и дава прецизна оценка за въздействието на модела върху околната среда. Максималният резултат, който един телефон може да получи, е 100, а най-високият резултат регистриран до момента е 85.

А1 Alpha Eco има батерия с капацитет от 5010 mAh, което е достатъчно за над един ден употреба и позволява 18W бързо жично зареждане. RAM паметта е 4 GB плюс допълнителни 4 GB виртуална RAM, вградената памет е 128 GB, но може бъде увеличена до 1TB, a операционната система е Android 13. Моделът има лицево разпознаване и сензор за пръстови отпечатъци, който се намира отстрани на корпуса.

Смартфонът може да бъде закупен с 3-годишна гаранция от магазините или сайта на А1 на цени от 59,99 лева в брой или 2,99 лева на изплащане с план Unlimited.














Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 ПЕДЕРСОН1 10.10.2023 10:52

    A1 Alpha Eco. СМАРТФОН С ПЕДАЛИ.ПРИ ПОКУПКА ПОЛУЧАВАТЕ РЕЗЕРВНИ ПЕДАЛИ

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.