Топ 20

Свързани новини

16.09.2023 11:30

Топ 20 на луксозните автомобили на Top Gear в САЩ

Видян 4202 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

20. Volvo XC40

Една кола не трябва да е голяма и скъпа, за да предложи луксозно изживяване. Вземете компактния Volvo XC40: той има тих, удобен интериор, множество интересни материи, мощно електрическо задвижване и страхотна форма и завършеност. Този SUV е напълно над теглото си по отношение на ефективността за парите.




19. Cadillac CT5-V Blackwing

Говорейки за парите, за бога, трудно е да победиш Cadillac CT5-V Blackwing. Това е луксозен седан с кожена облицовка, който заслужава място в този списък само заради своя стил и технологичен списък, но след това вдигнете предния капак и се възхитете на 6,2-литровия V8 с компресор, който развива 668 к.с. и 659 lb ft въртящ момент. Успех в намирането на друг седан на цена под $100 000, който ще достигне 200 мили в час – и има ръчна скоростна кутия, за зареждане.




18. Порше 911

Склонни сме да мислим за вездесъщия 911 на Porsche като за фантастична спортна кола, но знаете, че е и достоен гранд турър. Прекарайте часове зад волана на 911 и ще се чудите защо някой би купил други спортни коли или суперколи, които не са толкова удобни. Десет долара казват, че 911 е по-добър за шофиране и от тези други опции.




17. Lexus LC

Като марка Lexus е синоним на лукс. Но купето LC наистина издига играта на автомобилния производител, като добавя цяла купчина стил и обновен фокус върху интериорния цвят и материали. Резултатът е един от най-забележителните и най-премиум автомобили, излизали от Япония от много време насам. Коли като Lexus LC няма да съществуват вечно, но скоро няма да забравим този.




16. Линкълн навигатор

Ако искате определението за „американски лукс“, Lincoln Navigator е това. Този звяр е голям и смел, с безкрайно регулируеми седалки, които са толкова близки до столовете La-Z-Boy. Navigator не пести средства когато става въпрос за приоритизиране на комфорта на пътниците и тишината преди всичко.




15. Kia Telluride

Не, това не е печатна грешка. Telluride е кулминацията на развитието на Kia през последните няколко десетилетия и ние ви предизвикваме да седнете в един и да намерите функция, която не е налична и в по-скъпи Audi, BMW или Mercedes-Benz. Отвъд купето, Telluride изглежда бизнес и предлага невероятно изискано изживяване при шофиране. Със сигурност ни звучи като луксозен автомобил.




14. Acura MDX

Acura винаги тихо е предлагала солидни луксозни автомобили, но най-новият кръг от продукти на компанията наистина заслужава вашето внимание. MDX SUV може лесно да се изправи срещу ключовите си немски съперници по отношение на наличните функции и усъвършенстването на интериора, а Type S разполага със сърдечен туин-турбо удар. Бонус точки за жълта боя Тигрово око.




13. GMC Сиера Денали

В Америка пикапите в пълен размер са толкова скъпи, колкото и луксозните седани в пълен размер, но като се има предвид количеството функции, които тези камиони предлагат, ценообразуването всъщност има смисъл. Най-добрият рафт на GMC Sierra Denali е един от най-плюшените пикапи, които можете да закупите.




12. Ауди А6

Скромният седан A6 на Audi издържа успешно теста на времето и в наши дни изглежда и се движи по-добре от всякога. Може да няма околното осветление в лицето на Mercedes-Benz E-Class или акцентът върху ангажираността на водача на BMW Серия 5, но A6 продължава да се чувства като истински немски банков трезор на колела – безкрайно симпатичен луксозен седан, който бихте се гордели да паркирате на алеята си.




11. Генезис GV60

Въпреки че е механично идентичен с Hyundai Ioniq 5 и Kia EV6, Genesis GV60 се изравнява чрез своята допълнителна визуална привлекателност, интересна цветова палитра и нещо, което никой друг нов автомобил не предлага: биометрична технология без ключ. Точно така, можете да отключите и стартирате GV60 с помощта на вашето лице и пръстов отпечатък. Това наистина е бъдещето.




10. Jeep Grand Wagoneer

Когато оригиналният Grand Wagoneer беше пуснат преди десетилетия, той може би беше първият истински луксозен SUV. Сега той се завърна – голям и отговорен, и абсолютно зареден с функции, което го прави един от най-добрите продукти, предлагани в цялото портфолио на Stellantis. И хей, давай и го изцапай. Може да е фантазия, но Grand Wagoneer все още е изпитан и истински джип.




9. Lucid Air

Може ли модерният дизайн от средата на века да работи в кола? Със сигурност; не търсете повече от електрическия Lucid Air. Кабината му е красиво обзаведена и съперничи на някои от най-добрите в индустрията. Плюс това, Lucid предоставя на клиентите си лукса от бързи скорости на зареждане, а ако вземете Air Grand Touring, впечатляващите 516 мили пробег. Сега това е класа.





8. Bentley Continental GT

Какво е списък с луксозни автомобили без Flying B? Нито едно Bentley не е толкова впечатляващо, колкото Continental GT с две врати, и въпреки че вече не е новата популярност на марката, това мощно, елегантно купе си остава наистина впечатляващо нещо. Вземете го с ръмжащ V8 или чудно плавен W12. Така или иначе, това е много специален вид автомобилизъм.




7. BMW iX

Добре, може би не харесвате начина, по който изглежда отвън, но седнете вътре в iX и кабината му ще сключи сделката. iX не прилича на никое друго модерно BMW – както и на повечето други луксозни автомобили. Интериорната комбинация от интересен текстил и модерен дизайн го прави безкрайно елегантен, със специални детайли като стъклени контроли и осветено дърво. Какво ще кажете за този микрофибър от сив цвят?




6. Mercedes-Benz G-класа

Да, G-класата е проектирана така, че да можете да се качите отстрани на сграда, ако искате. Но в днешно време – особено в САЩ – G е по-скоро символ на статус, отколкото каквото и да било, бълбукайки в изискани квартали на Лос Анджелис, движен от ентусиасти на силно ботокс тиквено лате. И ти знаеш? G заслужава това място в света на лукса. Това е луксозен SUV, който изглежда модерен, покрит с кал или търкалящ се по Rodeo Drive. Този Merc абсолютно излъчва привлекателност.




5. Генезис G90

Genesis е сравнително новодошъл в луксозното пространство, но за бога, този южнокорейски автомобилен производител има ли всичко заедно. Пълноразмерният G90 не просто се опитва да копира BMW Серия 7, Lexus LS или Mercedes S-Class – той прави свои собствени вълни в пространството на големия луксозен седан, с убийствен външен вид и отлично внимание към детайла. Споменахме ли, че е и на цена с хиляди по-ниска от конкурентите си?




4. Land Rover Range Rover

Няма нищо подобно на пълноразмерен Range Rover и най-новото поколение на този Landie го изхвърля от парка. Не говорим само за неговия стил – задвижващите агрегати са отлични, кабината ви гушка в меки кожи и, да, той привлича вниманието, където и да отиде.




3. BMW Серия 7

Серия 7 пропуска второто място в този списък за нос – буквално. Флагманът на BMW е феноменален за шофиране, независимо дали в стандартен или напълно електрически вид, а кабината е пищна и модерна. Просто ни се иска да не е толкова адски домашен, особено отпред. Част от това да бъдеш невероятен и луксозен е да пристигаш със стил и с такъв шноц на Серия 7 сериозно липсва привлекателност.




2. Mercedes-Benz S-класа

Както в продължение на години, Mercedes-Benz S-Class продължава да бъде еталон за пълноразмерни луксозни седани. Изглежда страхотно, всичко вътре е плюшено, а количеството технологии вътре в това нещо практически съперничи на Google. S-Class също не е просто пони с един трик: версията на Mercedes-Maybach повишава фактора лукс до ниво, което съответства на Bentley и Rolls-Royce, докато Mercedes-AMG S63 E-Performance ще засрами други спортни седани . S-класата може всичко.




1. Rolls-Royce Spectre

Добре, този изглежда като очевиден избор, като се има предвид, че струва $420 000. Но, знаете ли, прекарайте само пет минути в Rolls-Royce Spectre и ще ви бъде трудно да се сетите за друга по-луксозна кола. Всеки детайл е перфектен, изглежда като милион долара – или половин милион долара, така или иначе – и електрическото задвижване на Spectre идеално подхожда на трептящата, мощна природа на Rolls-Royce. Това е определен автомобилен лукс.





Източник: TopGear
           



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

рак