Свързани новини

01.04.2010 14:40

Детето на Маджо учи в Гщаад с други бг наследници

Видян 7219 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С какво е най-известен Гщаад? С това, че принц Чарлз водеше там принцовете Уилиам и Хари на ски, докато му беше важно да се прави на добър баща. Тримата караха ски на пистите над алпийското селце.
Дали по тази или по други причини, българските бизнес принцове също имат щастието да се радват на спокойствие и лукс на това място. Първопроходец на модната тенденция, заразила класата на богатите и известните у нас, е Николай Втори. Но не руски, а Банев. Митичната бизнесфамилия, която обича да привлича вниманието с екстравагантностите си, показва завиден светски нюх с хрумването да прати наследника си в колеж в Гщаад.


Да прекараме кризата в лукс


неслучайно е любимата максима на Евгения Банева. Нямало е как нейната приятелка и също бизнесдама от туризма Маринела Арабаджиева да не оцени добрия пример. По тази причина семейството прати в Швейцария своя малък син.
Богатата фамилия даже изкара коледно-новогодишните тържества в Гщаад, вместо в предпочитаните по принцип от хотелиерите екзотични острови в топлите морета и океани като Сейнт Бартс и Малдивите. Истината е, че по подобен начин разсъждават и повечето руски олигарси в момента.
Заради тяхното увлечение по Гщаад, малкото алпийско селище е обект на кротък строителен бум. Нови и нови вили тип “шале” израстват по образ и подобие на старите, каквито държат в курорта немалко


западни банкери, американски кинозвезди и британски аристократи


В тази компания се намесват и още наши богати фамилии. Едно от най-богатите деца в републиката също е ученик в Гщаад. Става дума за Ивайло Събев. Той е син на най-богатата българка Петя Славова и на един от най-богатите българи Митко Събев. Майка му е собственик на Инвестбанк, хотелската верига Феста, винпромите в Бургас и Поморие и е председател на Съюза на българската туристическа индустрия. Бащата пък е съсобственик на най-голямата верига бензиностанции Петрол и контролира още много бизнеси. 
Най-известните представители на село Маноле – олигархичната фамилия Гергови също е поверила на колежа в Гщаад свой наследник. Това е внукът на собственика на ЦУМ и Панаира Георги Гергов Втори.
В училището се възпитава и детето на Младен Михалев – Маджо, който преди дни изненадващо се появи в софийския съд, за да свидетелства по делото срещу Маргените. Отдавна се шушукаше, че той живеел в Швейцария.
Богатите и известните изпращат наследниците си в Гщаад не само заради престижа. Образованието в банкерската и шоколадова държава е известно със строгостта и справедливостта си. Всеки оставя парите и самочувствието си на прага и заляга над учение и дисциплина. Обикновено след това децата на върха на света продължават образованието си в британските университети.



В алпийско шале наш бизнесмен събра Костов и Симеон



Наследникът на легендарните тютюневи фабрики Слънце Койчо Белчев, близък приятел на тв звездата Маргарита Михнева, направи невъзможното преди 12 години. Събра на парти в шалето си двамата последователни премиери Иван Костов и Симеон Саксколургготски. Дали тогава е решена съдбата на царските имоти, които кабинетът на СДС реши да върне на величеството, за да посече политическите му амбиции?



Щерката на Надка ни прочу в Страната на часовниците след Малък Тошко



Първата знаменита българска щерка, която отиде да учи в Швейцария по демократично време беше дъщерята на Надежда Михайлова. И до днес не се знае кой плати солидната такса за обучението на девойката, но във всеки случай той е поспестил. Тя беше изпратена обратно вкъщи твърде скоро, понеже дисциплината й не отговаряла на железните алпийски традиции.
Подвизи в Страната на часовниците бе направил и ВИП Брадърът Тодор Славков. Той отиде да учи в Швейцария точно на ръба на промените. Там го преследваше кой знае защо и родната полиция, която успя да завихри запомнящ се екшън и да го арестува за реклама на България насред една от най-спокойните държави в Европа и света.   



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

телец