24.06.2016 12:49

Култовият A.Skillz с безплатно парти в България

Видян 1272 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

         Един от най-добрите съвременни dance и breakbeat артисти идва в България за избухващо танцувално парти! На 30 юни A.Skillz ще се развихри зад дековете на откритата сцена в Маймунарника! Невероятните технически умения и индивидуалният му подход към всяка публика, превръщат британския DJ в неизменен фактор в най-добрите breakbeat партита и фестивали по света! В сетовете си A.Skillz комбинира funk, drum’n’bass и dubstep, и не се притеснява да експериментира с музикални емблеми като James Brown, Queen, Beatles или Sting. Без значение дали е в клуб или на голяма фестивална сцена, музиката му винаги успява да разтанцува хората наоколо.


    Освен като диджей, A.Skillz е популярен и със своите иновативни ремикси на гиганти от всички жанрове  - от рок легендите Queen, през съвременни имена в денс музиката, като Don Diablo, до британските соул звезди Smoove & Turrell. Връзката между всички тях са съвременни бийтове, конструирани така, че да не оставят никого безразличен. Освен брит звездата, зад пулта в Маймунарника ще застанат и няколко български диджеи, без които трудно бихме си представили хип-хоп сцената у нас - Unkle Billy, Harry Up, Funktool.


    Началото е в 18.00 часа, а входът е свободен! Партито с A.Skillz е част от Тuborg Night Edition Parties – поредица 40 експлозивни клубни партита и концерти, които ще се състоят до края на годината в София и Пловдив. Традиционно марката подкрепя култови музикални събития, като тази година година фокусът е върху клубната сцена в двата най-големи града в България. Избраните събития ще се провеждат в партниращи клубове и заведения, с участието на едни от най-известните български и чуждестранни артисти и DJ-и.
 











Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

рак

Днес творческите занимания ще ви донесат радост и удовлетворение

Днес творческите занимания ще ви донесат радост и