Динамични сцени се редуват с мрачни, напрегнати моменти и така създават социална сатира и драма в стил корейските филми на Бонг Джун-Хо и Парк Чан-Уок. Продукцията почива на обстойно проучване и автентичен портрет на (не съвсем) Бел Епок.

Свързани новини

18.08.2022 12:21

Сериалът Парижка полиция-1900г. дебютира по Epic Drama

Видян 821 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„Парижка полиция – 1900 г.“, който дебютира по Epic Drama на 5 септември, понеделник, в 22:00 часа - е визуално забележителен сериал, смесица от криминална драма, политически трилър и черен хумор. Динамични сцени се редуват с мрачни, напрегнати моменти и така създават социална сатира и драма в стил корейските филми на Бонг Джун-Хо и Парк Чан-Уок. Продукцията почива на обстойно проучване и автентичен портрет на (не съвсем) Бел Епок.


Сценарият е на основата на истински речи и проследява зараждането на криминалистиката чрез разследване, вдъхновено от действителни престъпления, разтърсили обществото на времето. Създателят Фабиен Нури (известен с ‘The Death of Stalin’) казва: “В ранния 20-ти век във Франция на власт е груба патриархална диктатура. Това е едно общество, изплашено от промяната и обект на все по-ожесточени националистки, анти-семитски и женомразки настроения”.


Въпреки мрака, който се усеща в сериала, Нури намира причина за надежда: “От началото на 20-ти век е направен значителен политически и социален прогрес. Разбира се, че винаги можем повече. Но нещата тогава наистина са били доста зле. Когато погледнем назад и видим, че идеалите ни са оцелели, въпреки всичко, дори е възможно да намерим основания за оптимизъм.“ Epic Drama представя този новаторски сериал, случващ се в мрачен и суров момент от френската история – от 5 септември, понеделник, в 22:00 часа.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

скорпион