11.02.2019 10:23

Дълговете на ФК Левски са над 30 млн. лева

Видян 647 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дълговете на Левски са малко над 30 милиона лева призна новият силен човек на Герена Павел Колев. Той разкри още, че ще бъде направен план тези задължения да бъдат намалени и постепенно изчистени от новия собственик на сините Васил Божков. Самият Колев призна, че именно Божков го е назначил за изпълнителен директор на 26-кратните шампиони.
„Аз съм назначен от Васил Божков на работа в клуба. Ако той ми каже, че няма да е собственик на отбора, тогава ще си тръгна. Това ще стори и целият Управителен съвет на клуба.
Нашата работа е да извършим одит и да начертаем стратегия за бъдещето на Левски”, заяви Колев.
Сегашният собственик на сините Спас Русев потвърди, че се надява да продаде клуба на Васил Божков.  Русев опроверга и думите на Колев.
Васил Божков може да е назначил Павел Колев в някоя от своите структури, но Колев беше назначен в Левски от мен. Аз разписах решението за избора на нов Надзорен съвет и след това разписах и второто решение за Колев като изпълнителен директор. Много би ми се искало Божков да е следващият голям акционер. В интерес на истината, смятам, че и той може да го потвърди. От ден първи аз съм го канил да влезе в клуба. Аз се познавам с него и това е един процес, който продължи две години и половина, за да бъде убеден. Аз много се надявам, че той е узрял и че ще помогне на клуба”, сподели сегашният собственик на сините.
Той добави още, че ще намали дълговете с 15-16 млн. лева и след това ще прехвърли собствеността на отбора.

„В момента на Общото събрание и на така наречената дата да прехвърля на собствеността, задълженията ще бъдат може би по-малко от половината на това, което се тиражира сега – между 15-16 милиона лева", обеща Русев.реклама
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com